Седмичен любовен хороскоп за 20 - 26 декември

Емоции за Лъвовете
20 дек 2021 11:25, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 20 - 26 декември
Снимка: Istock

Празничната седмица носи за всички представители на зодиака любовни уроци. Венера е ретроградна в знака на Козирог. Време е за отговори. Ще се освободим от всичко, което ни ограничава, без значение дали сме в неподходяща връзка или ние сами сме се поставили в някакви ограничения свързани с любовта. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Мислите ви се въртят около романтиката и определено ще си задавате куп въпроси. Правили ли сте със себе си компромис, когато става въпрос за вашата любов? Навикът да се срещате, като избирате партньори, които не са на вашето ниво, може да доведе до постоянно чувство на неудовлетвореност. Тези хора, макар и очевидно да са привлечени от вас, може да са склонни да си тръгнат, точно когато отношенията ви започват да стават интересни.

Ако продължавате да се срещате с хора, които не са ви на нивото, този модел ще се повтаря постоянно. Обвързаните Овни ще са на празнична вълна и това как могат да направят празниците още по-незабравими. Хубави емоции за вас и любимия ви човек ви очакват под елхата.

Телец

Планетата на любовта Венера заема ретроградна позиция и ще премине в съвпад с Плутон. Възможно е на някои от вас да се наложи да се изправят срещу някои неприятни истини за любовния им живот. Ако страдате от ниска самооценка, тогава е възможно непрекъснато да се съмнявате във вашата стойност.

Но това ще остане в миналото. Ако искате по-добър любовен живот, имате нужда от по-добри стандарти, които произтичат от истинската любов към себе си. Ретроградна Венера ще ви напомни да направите радикална промяна. За онези представители на зодията, които са в сериозна връзка и нямат подобни грижи, седмицата ще донесе малко напрежение, но повече положителни емоции.

Близнаци

Празничната седмица може да повдигне някои въпроси свързани с партньора и неговата отговорност към финансите ви. Възможно е да не сте на една и съща страница, когато става въпрос за вашата финансова ситуация или интимен живот. Ако това е така, сега знаете, че е време за разговор. Възможно е да се чувствате така, сякаш половинката ви използва. Необвързаните Близнаци също ще търсят отговори, любовни емоции няма да им липсват. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да бачкаш кат гуведу за да изхранваш шепа неблагодарници - това ли е смисъла на живота за някои хора?