Според зодията: Защо не давате шанс на любовта?

Овенът не иска да загуби независимостта си, Лъвът е прекалено придирчив...
Обновена: 13 яну 2022 17:38 | 13 яну 2022 17:38, Теодора Драгоева
2
Според зодията: Защо не давате шанс на любовта?
Снимка: iStock

Любовта е вълшебно чувство. Това е мечтата да намериш човека, с когото да споделиш щастието и живота си, с надеждата за щастлив край на приказката. Но намирането на тази истинска любов е трудно, а става почти невъзможно, ако се страхувате да опитвате отново и отново. Предпазливостта ви към търсенето на любовта може да е продиктувана от няколко причини. Астрологията също може да ви помогне да разберете какво ви принуждава да не смеете да направите крачка напред към откриването на правилния човек.

Ето и какви са основните причини, заради които всеки един зодиакален знак може да се страхува да се влюби:

Овен

Вие цените своите независимост и лично пространство твърде много. Толкова много, че може да свикнете да си живеете добре и без партньор, но пък няма да разберете какво губите. Във вас може да има един спотаен страх, че любовта ще ви отнеме свободата и затова да не смеете да допуснете друг човек в своя най-интимен свят. Дори да имате връзки, те няма да се задълбочат, ако криете от партньора си истинската си същност.

Телец

Вие обичате удобствата, имате големи изисквания към човека до себе си, а освен това не обичате промяната. Именно отказът ви да излезете от зоната си на комфорт е това, което ви спира да потърсите любовта. Вие обожавате идеята за това да имате любим човек, но някак не умеете да разчитате на никого освен на себе си. Затова, дори да срещнете подходящ партньор, вие може да се опитате да го отблъснете, защото той иска да внесе промени в живота ви, а това да ви създаде неудобства.

Близнаци

Близнаците са най-непредсказуемата зодия. Мисълта на тези хора постоянно се движи от една тема към друга. И така, същото се случва и в любовния им живот. Те си мислят, че когато се влюбят, ще почувстват нещо вълшебно и никога повече няма да пожелаят друг партньор. Да, обаче рядко става така. Близнаците не могат да живеят със затворени възможности – те просто обичат да имат избор, а това ги кара да се страхуват от сериозно обвързване.

Рак

Вие сте свръхчувствителни и емоционални и именно това е причината, която се крие зад страха ви да се влюбите. Притеснявате се, че ако се обвържете сериозно, ще излеете сърцето си на човека, когото обичате, но не знаете дали ще получите същото в замяна. Може би в миналото си сте правили нездравословни компромиси в името на връзката и сте си изпатили. Затова сега ви е страх да се отворите отново пред нов човек, който може пак да се окаже ненадежден.

За другите зодии, можете да четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари