6 начина, по които оправдаваме мъжете, които не си заслужават

Така оставаме в постоянна заблуда
14 яну 2022 23:00, Михаела Лазарова
24
6 начина, по които оправдаваме мъжете, които не си заслужават
Снимка: Istock

Когато попаднем за пореден път на грешния мъж, отново се замисляме какъв е този наш късмет винаги да избираме такива мъже, които нямат добър профил, които не си заслужават времето, емоциите ни, особено ако желанието ни е да създадем сериозна връзка.

Попадайки в нездравословни за нас взаимоотношения, ние често оправдаваме въпросните мъже за това как се отнасят към нас. Ето 6 начина, по които го правим най-често.

„Но той е толкова секси.“

И вероятно е добър в секса, но не е единственият мъж, който може да задоволи желанията ви, който ще ви привлича в уникална външност. Когато обаче се позабавлявате с него, с времето ще осъзнаете, че хубавият секс и визия не са достатъчни, ако мъжът не си струва като личност. Разбира се това не важи за онези случаи, в които не търсите сериозно партньорство.

„Но аз все още го харесвам! Нека да му простя.“

Не! Той не си заслужава прошката ви. Ако някога ви е изневерил или ви е показал неуважение и липса на интерес по някакъв начин, накарал ви е да се чувствате зле, не очаквайте положителна промяна. По отношение на изневярата може би е добре да се запитате защо не е положил усилия да обсъди сексуалните ви проблеми с вас или във връзката като цяло, защо не се е борил за взаимоотношенията ви, а е избрал по-лесния път на изневярата.

„Той просто преминава през фаза, период.“

Отново оправдаваме нечие поведение или липса на интерес. Да, той може да има труден период в живота си, но това как преминава през него е показател за личността му.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С какво същите съвети не савалидни за жени?
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следващата броила так
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки човек е силно желан от противоположния пол,въпроса е от какви индивиди от този пол,и да си мъж хич не е лесно...красива жена не всеки го огрява,а за някои си требва направо една бутилка Джак Даниелс преди кекс..
7
0
 
2
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 2 години
Уважаема госпожо Михаела Лазарова Монетата, е- мирът,...А, за- него, трябва- свобода .....
6
5
 
13
 
! Отговори
garo преди 2 години
Както казваше един стар познат...''Ти го таковаш, то те целува,...''.Трудни за разбиране са жените. Преди брака, докато я бутнеш и скача в леглото и прави пълна програма. Като подпише човек Брака и нещата се променят на 180 градуса. Почват лека полека да те формоват по техен си калъп, докато се качат на главата да пият кафе. Започват обвинения колко са нещастни, но не си дават сметка, какво би било ако бяха останали сами. Раждат едно-две деца и чакат световно признание за тежката бременност....
5
4
 
22
 
! Отговори
Един преди 2 години
Виждал съм жени да търпят унизително отношение и обиди от бабаити , батки, бивши затворници. Но когато някой скромен младеж ги приближи и веднага "аууу гнус, Как смееш". Това жените са странни същества.
4
1
 
13
 
! Отговори
Тото преди 2 години
Михаела, стига с тия си се занимавала с тия хороскопи и любовни взаимоотношения, ами вземи напиши нещо смислено. Или поне весело.Достатъчно сме депресирани, каква любов, какви 5 лева.Всеки ден те чета и поне не правиш много правописни грешки като колегите ти, ама смени материала.
3
6
 
12
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Гледайте пари дъ има,голема паламарка и дъ е ларж !
2
9
 
10
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Размера му е XXL :)))
1
8
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Не ми крещете :)))