13 неща, за които ще съжалявате след време

Ядосвате се за дребни неща
26
13 неща, за които ще съжалявате след време
Снимка: Istock

Ден след ден, времето минава. Преди всеки рожден ден и в очакване на новата година правим равносметки за живота си. Поставяме си цели, които невинаги осъществяваме и винаги има нещо, за което съжаляваме. Не е нужно да чакаме празниците, за да променим живота си в по-положителна посока. Чакането невинаги ни носи позитиви.

Вижте 13 неща, за които ще съжалявате след 10 години, защото сте чакали твърде дълго.

1. Били сте в разрушителна връзка. Много хора се въвличат в разрушителна любовна връзка, само защото се страхуват да бъдат сами.

2. Малкото прекарано време с любимите ви хора. Работа, стрес, задължения... всичко това ни кара да скъсим времето, което прекарваме с близки и приятели и съжаляваме на по-късен етап.

3. Много загубено време. Време, в което е можело да се погрижите за тялото си, здравето си, да пътувате, да четете книги. Време, в което сте отлагали тези неща.

4. Водене на нездравословен начин на живот. Мислим си, че можем да се погрижим за здравето си утре, от другата седмица, другия месец, а дотогава се отдаваме на вредни храни и никакъв спорт. Дори и да сме в сравнително добро здравословно състояние, след 10 години най-вероятно ще съжаляваме, че лакомията и мързелът ни са надделели.

5. Малко време за пътувания. Може би няма човек, който да не мечтае да пътува. Понякога отлагаме пътуванията си заради вътрешни бариери, които сме си наложили сами или близки хора. Страхуваме се да се отпуснем, защото смятаме, че може би моментът не е подходящ, че не бива да харчим, какво ще си кажат другите и т. н.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Нали знаеш преди 2 години
Сламените тигри. Вътре няма нищо.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Успокой се. Интригите се обръщат винаги.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто копи пейст с грешки. Много афоризми в нета.
10
0
 
0
 
! Отговори
не, пише преди 2 години
Да не правиш калкулации???, а да приемеш да живееш със съжалението, защото не съжаляеат само хора в деменция. Не е много обнадеждаващо. Винаги има и по-лошо. Може и да е копи пейст с грешка в превода от които нищо не се разбира. И Хипикрит означава подъл, коварен.
9
0
 
0
 
! Отговори
Никой преди 2 години
Не ти се меси. Не биха и позволили.
8
0
 
4
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 2 години
Мноо съжалявам че бех само 2часа с жената на Вуте....требеше повече да я кандилкам
7
3
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
ne razbiram zasto sme tolkova zajgrijeni covek ne znaee yre ste si otvorili ocite kamoli za sled dest godini da mislm
6
0
 
2
 
! Отговори
Сърцето преди 2 години
Е особен орган. Знае какво го очаква. Не се самозалъгва нито самосъжаляеа.
5
2
 
0
 
! Отговори
до 4 преди 2 години
Явно съдиш по себе си.
4
6
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 2 години
Сигурно съм значително по-успешен, отколкото можеш да си представиш. Но какво е успех, когато живееш в общество от тиняци? А мечтата ми едва ли си в състояние да разбереш. Иначе, ако те радва, прави си свободни съчинения по картинка.
3
3
 
9
 
! Отговори
До 1 преди 2 години
Ако мислиш че човек става успешен само защото е отишъл на друго място , жестоко се лъжеш. Успешния човек е успешен навсякъде. Да, някъде може да си първи на село, а някъде първи в града , но все ще си си първи . Лузърите са си лузъри навсякъде . В чужбина обаче им дават повече социални помощи .Ако това ти е мечтата...
2
0
 
13
 
! Отговори
Хмм преди 2 години
Да , за повечето от нещата наистина си заслужава да съжаляваш. Съжалявам , че се съобразявах твърде много с хората които не исках да обидя или нараня... И в крайна сметка нараняваш себе си .
1
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо и последно нещо: че не напуснах окончателно милата си Родина преди 30 години!