Как да спечелите сърцето на един мъж?

Карайте го да се чувства в безопасност с вас
Обновена: 22 апр 2022 15:29 | 22 апр 2022 14:43, Михаела Лазарова
21
Как да спечелите сърцето на един мъж?
Снимка: Istock

Понякога се случва така, че не мъжът да бъде привлечен от вас, а на първо време вие от него. И тук идва въпросът как да успеете да спечелите вниманието му, а след това и сърцето му. Много жени се лъжат, вярвайки, че любовта на мъжете минава през стомаха. Този мит и стереотип може да ви спечели временна преднина, но няма да свърши работа в дългосрочен план. Желанието на един мъж да бъде с вас се провокира от по-дълбоки впечатления за личността, характера и темперамента ви, с които бихте го спечелили.

Ако търсите краткотрайни и неангажиращи отношения, вероятността по-лесно да привлечете вниманието на мъж е голяма. Но ако търсите дългосрочни отношения и връзка, която да развиете, това е предизвикателство – трябва не само да привлечете неговото внимание, но и да го накарате да се влюби във вас, а и да поиска да има дългосрочен ангажимент към вас.

Има няколко начина, по които да успеете да спечелите сърцето на един мъж в действителност.

1. Покажете му, че наистина го искате.

За да спечелите сърцето на един мъж, а не само страстта и физическото му увлечение, трябва да бъдете по-упорити и да го карате да се чувства щастлив във вашата компания. Трябва да му липсвате, когато не сте заедно. Едно от най-силните оръжия е сексуалността ви. Тя заедно с женствеността може да накара мъжа да не спира да мисли за вас и да иска да бъде постоянно с вас.

2. Уважавайте го.

Уважението е основна добродетел, която мъжете ценят у жените. Тя се свързва със способността на мъжа да се привързва. Ако усеща, че жената до него не го уважава, той инстинктивно се отдръпва и започва да търси друга, у която да буди възхищение. Кодирано е в мъжката природа. Знаейки това ще ви е по-лесно да действате.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Лоста преди 2 години
Жената трябва да го уважава мъжа и да му обслужва лоста всеки ден по-разнообразен начин да го лъска и празни. Може и да грозна жената, но ако умело борави с лоста ще го държи мъжа до себе си.
6
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
a si smenyane nomnom
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Успешната жена знае 70 неща с които да спечели мъжа - 69 и мусака!!!
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С мусака. Любовта на мъжа минава през стомаха.
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако нема цици трудно може да ми спечели сърцето.
2
2
 
2
 
! Отговори
ако момата преди 2 години
не се прави на надута и дашна с предложение, то коча трудно ще устои.Ама пишете как да хакнеме антивирусната защита на подсъзнанието на момите за да ги прикоткаме, то за мъжете е лесно да пишете и често пускате подобни за тях статии
1
2
 
8
 
! Отговори
Извод преди 2 години
Ако ти прави жестове без да те пита и има взаимно уважение между вас... евала!