5 знака, че той е добър избор и е подходящ за дълготрайна връзка

Той живее по течението
26 апр 2022 23:00, Михаела Лазарова
19
5 знака, че той е добър избор и е подходящ за дълготрайна връзка
Снимка: Istock

Червените флагове са показателите, които ни подсказват дали имаме бъдеще с човека до нас и дали неговото поведение ще се окаже пагубно за връзката ни. Те са нещата, които ни тласкат към взимане на решение дали да продължим с този човек или не. Обикновено червените флагове са смущаващи признаци, че нещо в поведението на партньора ни не е наред или ние не сме съгласни с него.

Има обаче някои признаци, които на пръв поглед можем да приемем като червени флагове, но те всъщност могат да се окажат знаци, че партньорът ни е добър избор и е подходящ за дълготрайна връзка. Кои са те?

1. Той е привързан към майка си.

Обикновено свързваме привързаността на синовете към майките с едиповия комплекс. Смята се, че с такъв мъж може да имате само неприятности и историята е доказала това многократно. Но всъщност всичко зависи от степента на привързаност и начините, по които тя се изразява. Ако не е нездравословна и ако партньорът ви не се допитва до всичко към майка си, не търси постоянното ѝ одобрение и обожание, значи привързаността му към нея може да ви радва. Тя може да подсказва, че той уважава жените в живота си и държи на тяхната близост и подкрепа.

2. Той не е прекалено амбициозен.

Жените се омайват от амбициозни мъже с цели, перспективи, успешни мъже, които умеят да постигат това, което искат. Ако вашият партньор не е амбициозен, вероятно ще си кажете, че той е ненадежден, но и това може да не е съвсем вярно. Това, че един мъж не прави кариера и богатство съвсем не означава, че е негоден за дълготрайно партньорство. Погледнете го от хубавата страна – той може да има повече свободно време да прекарва със семейството и приятелите си, а това е не по-малко ценно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мишето пак избухна. Сама ли ги измисля тея щуротии... ?
4
1
 
6
 
! Отговори
В. преди 1 година
Като изключа нета някои хора стават нервни. Слагат шпионски автомобил пред къщи, после пред магазина дето пазарувам. После следят камерите, подслушват с микрофон за птици жените или ги сплашват. Правят се на заварчици да влизат в мазето, но огелпват работата и гепят нещо. Въвличат тотаджийката в работата. Обработват женицата дето търгува с всичко да снася информация. Тя си оттегля жалбата. Е то цяла сага. И нимой да заваряват.
3
9
 
7
 
! Отговори
Osman преди 1 година
Ужас. Описан е христоматиен българин, който не става за връзка, камоли дълготрайна. Мамино синче, което сравнява жена си с мама, мързелив, живееш по течението. Накрая и нямал връзки, т.е. не се е преборил за нищо, живял е ден да мине, друг да дойде. И? Какво да очаква една българска жена от такъв мъж. Да гради семейство с него? Боже, божке. Толкова българки са с такива, принудени да ги търпят, че ми е жал за тях.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знаех, че е толкова важно да живея близо до река...
1
6
 
4
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Най дубрата връзка е с тате:)))