5 знака, че връзката ви е пред провал

Фантазирате си, че имате различен живот
7
5 знака, че връзката ви е пред провал
Снимка: Istock

Връзките не са лесни. Колкото и любов да има между вас, сама по себе си тя не е достатъчна, за да бъдете щастливи и хармонични заедно задълго. Има много фактори, които могат да помрачат щастието и да предизвикат емоционално отдалечаване, стопяване на чувствата и в крайна сметка да доведат до провал на връзката. За този провал има някои явни признаци, които подсказват, че е напът да се случи или вече е настъпил.

Ето кои са 5-те топ признака, че връзката ви е пред провал.

Партньорът ви не ви уважава

Когато уважението изчезне, това е един от най-явните и най-болезнени знаци, че и връзката е напът да се срине. Неуважението между партньорите може да разруши всяка любов, дори най-силната. Ако усещате, че не сте харесвани, не сте одобрявани от партньора си, той не ви се възхищава както преди, а все намира за какво да ви се подиграе или да ви иронизира, това е ясен знак, че връзката ви е пред разпад.

Емоционален тормоз

Ако партньорът ви малтретира емоционално, това е един от петте най-сигурни знака, че любов от негова страна вече не съществува. Емоционалното насилие е не по-малко опасно и въздействащо от физическото. То може да има много проявления – подигравки, нападки, пасивно-агресивни коментари, нежелание за включване в семейни ангажименти, неодобрение дори на външния вид.

Чувствате се несъвместими

В началото любовта и страстта са ви привличали, но с течение на времето сте осъзнали, че сте несъвместими. Целите ви, визията за бъдещето, нещата, които искате от живота са различни. Различават се и характерите ви, което пречи на добрите отношения. Чувствате се повече притиснати от обстоятелствата, отколкото влюбени и приети каквито сте.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Кът сте изарчили парите по нея и за нейни прищефки няаа кък сичко между вазе дъ не приключи. За ко сте и без пари ?
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е болка за умира е, ще следвам примера на Благо и Златка и още много други.
1
1
 
3
 
! Отговори
8888 преди 1 година
На петата година достигнахме 5 от 5, трябваше още в началото на връзката да сложа край.