По какво личи, че мъжът Дева е влюбен във вас

10 признака, че той си пада по вас
10 май 2022 19:15, Илияна Николова
6
По какво личи, че мъжът Дева е влюбен във вас
Снимка: istock

Той е известен с това, че е перфекционист, но чар определено не му липсва. Лесно може да ви омае със своята интелигентна природа, докато ви разучава внимателно. Мъжът Дева! Романтичен, внимателен, любезен, но това не означава, че би продължил да бъде дълго време с вас. На моменти е твърде самовлюбен, но влюби ли се във вас, ще наблюдавате в него тези 10 неща в поведението му.

1. Той винаги има време за вас. Влюбеният мъж Дева винаги ще има време за вас, без значение дали графиците ви са натоварени. Той ще прояви разбиране към вас, така че да ви е удобно, което е голяма стъпка за представител на зодията.
 
2. Той забелязва всеки детайл свързан с вас. Още един знак, че той е запленен от вас е това, че помни всички подробности, които знае за вас – като любима храна, цвят, място, история от вашето детство или друго нещо, което сте му разкрили за себе си.
 
3. Той говори за бъдещето. Като в неговите планове влизате и вие като партньорка. Обикновено мъжът Дева е практичен и не вярва в приказните сватби. Той никога няма да продължи връзка с вас, освен ако не е сигурен в това, че иска да остареете заедно.
 
4. Винаги е на разположение, когато ви е необходима помощ. Още един признак, че той е влюбен във вас е желанието му да ви докаже, че може да разчитате на него за всичко, че е отговорен към вас.
 
5. Грижовен е. Влюбеният мъж Дева иска да бъде вашият герой. На моменти може да бъде толкова грижовен, че грижовността му граничи с чувство за притежание.
 
6. Ще оцени не само красотата ви, но и качествата ви като личност. Ако той показва интерес и подкрепа към вашите цели, работа, хобита, то той наистина е влюбен. Трябва да знаете, че Девата има дълбок копнеж за умствена стимулация и може лесно да се отегчи, ако не може да намери партньор, който да го задоволява интелектуално.
 
7. Той е лоялен към вас. За мъжа Дева невинаги е лесно да бъде моногамен във връзката си. Но когато е влюбен и държи на партньорката си, може да бъде надежден.
 

6
Още по темата: мъжезодииДевавръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Radeff преди 1 месец
До АнонименИзпрати жена си да разбере..
2
7
 
3
 
! Отговори
Даню преди 1 месец
Аз съм Дева и съм доста мазно гъзе ;)
1
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Че то има ли мъже в тая зодия?