Какво не би направил един влюбен мъж

Влюбеният мъж се отличава по някои жестове
13 май 2022 01:00, Илияна Николова
11
Какво не би направил един влюбен мъж
Снимка: istock

 Когато някой мъж ви харесва, лесно ще разберете това. Погледите, смехът на шегите ви, желанието за близост и прекарване повече време заедно ще ви подскажат, че мъжът има интерес към вас. Но ако той е влюбен, ще показва и още.

 
Има и някои неща, които влюбеният мъж никога не би направил. Те са доказателство за истинските му чувства.
 
Кои са нещата, които един мъж не би направил, ако ви харесва истински?
 
Той няма да прави планове
 
Свикнали сме да смятаме, че влюбените мъже правят планове, които включват жените, които харесват. Това е абсолютно вярно. Но ако той не си прави планове за уикенда, докато вие не му потвърдите, че сте свободни и ще имате време, което да прекарате заедно, той не запълва графика си. Чака до последно да му се обадите в петък вечер и да му кажете дали ще заминете заедно на романтичен уикенд или просто ще бъдете заедно за почивните дни. Това е красноречив знак, че той е влюбен във вас и пренебрегва собствените си планове, за да е с вас.
 
Той говори с вас за другите момичета
 
Когато сте в началото на връзката е напълно нормално да се разпитвате за бившите. Ако вашият партньор иска да знае подробности, значи наистина се интересува от вас, иска да знае как сте реагирали, какво се е случило с предишните ви връзки, какви са нагласите ви и какво да очаква. Тук могат да се появят и някои червени флагове. Ако той говори прекалено гневно за бившата си или постоянно вмята подробности от отношенията им, това може да означава, че не я е преодолял все още.
 
Той ще прави секс с вас, но няма да споделя подробности с приятели
 
Когато сексът е просто секс, мъжете говорят за това постоянно с приятелите си. Разказват подробности, пикантни детайли, дори преувеличават, за да се направят на по-интересни пред момчетата. Когато обаче мъжът е влюбен и има истински чувства, той няма да споделя подробности за секса с жената, която обича.
 

11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един влюбен няма да я изгони,колкото и да му трови тя живота.
6
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз съм феминистка и защитавам правата на жените. Една жена е много по-важна от един мъж!!! Тя дарява живот и отглежда деца, а мъжа само работи. Той е грубата сила и не става за друго, освен затова и да запложда жената!
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не би направил почти нищо.
4
0
 
2
 
! Отговори
ПредпоследнотоЕвярно преди 1 месец
- никога няма да допусне да се чувствате неудобно, щом е влюбен във вас. Но последното твърдение не е вярно - пръв започва разговори и инициира контакти онзи, който ви е харесал, но това може да е само физическо влечение и той предварително да е решил, че няма да задълбочава отношенията с вас. Възможно е също инициативата за контакт с вас да е продиктувана от някакъв друг интерес и да няма общо с любовта и секса, но мъжът ще ви прави комплименти и ще флиртува с вас, за да ви предразположи.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Подробности за секса с жена не разказва човек, който има чувство за мярка и е способен на емпатия. Щом като не е бил с жрица на платената любов, той си дава сметка, че ако коментира дори само секс за една нощ, ще направи партньорката си смешна и жалка в очите на онези, пред които я коментира. Само патологичен егоист си позволява подобни коментари.
2
0
 
4
 
! Отговори
32 г ерген преди 1 месец
никога не съм целувал момиче, освен мама
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нема да ви маа със страпонче у багажника