10 знака, че сте влюбена в него

Намирате време да го виждате по-често
27 май 2022 05:00, Михаела Лазарова
8
10 знака, че сте влюбена в него
Снимка: Istock

Когато сте в нова връзка може да мине известно време преди да осъзнаете, че сте влюбени в човека, с когото се срещате. Възможно е и да не искате да се влюбвате, да не признавате пред себе си, защото го смятате за неподходящ или търсите нещо друго в партньора и връзката си. Но любовта не пита. Може би вече сте влюбени без да го осъзнавате. И за това си има съответните признаци.

Кои са най-явните 10 признака, че сте влюбени в него?

1. Намирате го за необичайно забавен.

Смеете се на шегите му, въпреки че ви се струват нелепи и нескопосани. Смятате, че той няма особено изразено чувство за хумор, но нещо постоянно ви кара да се усмихвате в неговата компания или искрено се смеете с глас.

2. Проверявате телефона си, за да видите дали не ви е писал.

Въпреки че не сте чули сигнал за съобщение, нещо ви кара да поглеждате телефона си от време на време, за да погледнете да не би случайно да ви е писал и да не сте чули. Това подсказва, че мислите ви са заети с него, а сърцето ви има нужда от близостта му.

3. Разглеждате дейността му в социалните мрежи.

Иска ви се да научите повече за това как се държи извън срещите с вас. Поглеждате в профила му, преглеждате какво публикува, какво коментира, харесва ли снимки на други жени. Щом се е появила ревност и съмнение, това са признаци, че той не ви е безразличен.

4. Ревнувате от други жени.

Ревността се проявява, когато ви пука за някого. Ако не изпитвате никакви чувства към него, няма да ви интересува дали поглежда към други жени, защото и вашият поглед ще бъде обърнат извън връзката. Но ако се появи ревност и желание да бъде само ваш без да го делите, това е продиктувано от чувствата ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
ela da vidis prati jenkatii aaa bai ilco