5 знака, че някой влияе негативно върху енергията ни

Чувствате се тревожни, когато са в близост до вас
10 юни 2022 14:28, Михаела Лазарова
5
5 знака, че някой влияе негативно върху енергията ни
Снимка: Istock

Чувствате ли се изтощени напоследък, особено след като сте се срещнали с ваш приятел, познат, колега, роднина? В живота си срещаме определени хора, които ни изцеждат емоционално. След като сме прекарали време с тях, имаме нужда да презаредим енергийните си нива. Опитваме се дори по-рядко да се виждаме, защото усещаме по някакъв начин, че те не ни влияят добре. Дори и да не се караме, тези хора влияят негативно на енергията ни.

Кои са знаците, че това е така?

Изпитвате физически неразположения

Тялото винаги ще ви подскаже, ако човекът с когото сте се видели или разговаряли по телефона например е изчерпал вашата положителна енергия. Умора, чести главоболия, мускулно напрежение, сърцебиене, треперещи ръце или разстроен стомах... Тези неразположения може да усетите още докато сте в една компания или след като сте се разделили. Възможно е дори и да усетите промени в настроението, като раздразнителност, апатия.

Прозяване

Когато някой изчерпва енергията ни, ние сме склонни да се чувстваме изтощени както психически, така и физически. Разбира се, усещането за умора може да се дължи на ред причини, като малко консумирани калории, жега, недоспиване и други.

Ако обаче всичко с храненето и здравето ви е наред и се притеснявате, че някой може да източва енергията ви, но не сте сигурни дали изтощението ви е причинено директно от него, обърнете внимание на някои много специфични признаци.

Един от тях е прозяването. Наспали сте се добре, били сте енергични до появата на определения човек. Изведнъж обаче започвате да се прозявате, докато той е край вас и си общувате. Ако това се случи няколко поредни пъти на вашите срещи, със сигурност тази личност изчерпва енергията ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Енергийни вампири преди 1 година
Нали вече смениха ръководството на енергийния регулатор, най много някой комшия да ви се прикачва на електромера.
3
1
 
2
 
! Отговори
и 112 място преди 1 година
Ви е много...
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно Путин е задействал ново оръжие, което влияе върху настроенията.
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
еми евн кой друг,..цените постоянно скачат:))