5 признака, че сте харесвана личност

Хората ви казват, че създавате добро настроение
Обновена: 26 юни 2022 22:20 | 26 юни 2022 22:15, Михаела Лазарова
9
5 признака, че сте харесвана личност
Снимка: Istock

Външният вид не е достатъчен, за да ви направи привлекателни. Излъчването, харизмата и чарът, начинът, по който общувате и заявявате себе си пред другите имат много по-мощни влияния върху желанието на другите да бъдат покрай вас. Ако забележите добре изглеждащ човек, ще си кажете: „Прекрасно! Той/тя има вкус!“. Но ако той е чаровен и притежава магнетични качества, които карат другите да искат да общуват с него, това се забелязва на съвсем друго ниво и няма нищо общо с външния вид.

Ако досега не сте си давали сметка колко очарователни и привлекателни сте за другите хора, ето и знаците, които издават това. Може би ще се изненадате приятно.

1. Хората навлизат в личното ви пространство доста лесно.

Поведението на хората има своите инстинктивни причини. Ако вие не изграждате 10-метрови стени между вас и външния свят, това дава сигнал на другите, че могат лесно да общуват с вас. Затова и много лесно навлизат в личното ви пространство, разчупват ледовете и скъсяват дистанцията – защото вие самите го правите или създавате условия за такова непосредствено общуване.

2. Хората са щастливи във вашата компания.

Непривлекателните хора създават напрежение около себе си. С тях е трудно да се общува и другите го усещат. Когато около дадена личност витае напрежение, вероятността повечето хора да искат да общуват с него/нея, е малка. Докато при вас е различно – винаги имате богат социален кръг.

Лесно се запознавате с нови хора, лесно се сработвате с колеги, винаги знаете какво да кажете в точния момент. Имате и прекрасно чувство за хумор, което разсмива всички. Това кара хората около вас да общуват с вас без проблеми, както и да искат да прекарват повече време в компанията ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Малинка Гъбаркова преди 1 месец
Трябва да бъдете естествени, че фалша се усеща отдалече. Четете хумор и сатира споделяйте го с околните. Това разведрява атмосферата и става приятен деня. Приемете живота с доза самоирония и с много усмивки :)
5
0
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 1 месец
Кратко и ясно ти написа голяма истина. Проблемът е там, че у нас за позитивния човек в повечето случаи казват или че е будала, или "Има му нещо на този/тази". Считат те за нормален само ако непрекъснато мърмориш, оплакваш се или злобееш по адрес на някого.
4
2
 
1
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 месец
И непременно ли да е с брада, за да е привлекателен ?
3
2
 
14
 
! Отговори
Михаела говори за преди 1 месец
личен чар. Когато става въпрос за физическо харесване, това повдига самочувствието на харесвания човек, независимо дали е мъж или жена, но му създава и доста ядове. Хората от неговия пол му завиждат и някои се стараят да му навредят. Другият пол те атакува непрекъснато и някои от отблъснатите се озлобяват - ще те дебне и ще се старае да ти причини неприятност, в това отношение жените са по-злобни и отмъстителни. Мъжът може да се настрои срещу съперника, но жената ще мрази и теб, и съперницата си
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шести признак - всеки иска да ви такова.
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Просто бъдете позитивни:)))