20 причини той да си тръгва от вас

Той си пада играч
18
20 причини той да си тръгва от вас
Снимка: Istock

Любовните взаимоотношения не са лесни. Дори и всичко да върви прекрасно или да имаме усещането, че е така, мъжът към когото изпитваме емоции може да избяга от нас, да си тръгне. Защо? Вижте 20 възможни причини той да го направи.

1. Нещата се развиват твърде бързо за него и въпреки че си прекарва чудесно с вас, има усещането, че може да загуби личната си свобода.

2. Не му се е налагало досега да полага кой знае какви усилия в любовта, докато с вас осъзнава, че ще е различно. Има мъже, които не желаят да полагат усилия в любовните взаимоотношения или полагат, но не колкото партньорката им.

3. Вие очаквате той да разреши всичките ви проблеми, да поема товара във връзката.

4. Той не получава това, от което се нуждае. Сериозната връзка е сериозен ангажимент, особено за мъж. За да инвестира във връзка, той трябва да види „възвръщаемост“ на тази „инвестиция“, за да се почувства добре.

5. Той ще избяга от вас, ако не умеете да сте привлекателна, не умеете да показвате своята женска енергия, да сте сексуална.

6. Той си пада играч. Понякога без да предполагаме, една връзка може да е обречена на провал, защото мъжете, които искат да бъдат в паралелни връзки, нямат нужда от сериозности.

7. Той ще си тръгне, ако вие винаги сте нацупена, намусена, виждате само черната страна на нещата.

8. Преминава през труден период. Въпреки че мъжете почти винаги изглеждат външно силни, лични негативни събития могат да повлияят на желанието им за връзка.

9. Страхува се от обвързване.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: любовна връзкаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
ф преди 1 година
Кат отънее банковата му сметка хи не го спирам.
7
4
 
1
 
! Отговори
До чичо преди 1 година
Тоест минал си на левия бряг?
6
8
 
5
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
Има и друго - във времето установих, че за партньор по ме привличат мъжете. Не са алчни и бездушни (не, че няма такива, но не са мнозинство), не си правят гнусни корекции по тялото и не на последно място - много по-стойностни са като хора. От как го осъзнах това и смених концепцията и живота ми стана много по-спокоен и добър.
5
1
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Пишете и коментирате эа неща, эа които нищо не сте прихванали, преэ миналият век....примерно
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-просто казано, видял е във вас т.н. червен флаг (или множесто флагове) - недостатъци, които характеризират вашия характер и могат да създадат евентуални проблеми в дългосрочен план.
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Установил е каква змия сте, нещо, което в началото сте успяли да скриете от него.
2
1
 
15
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Обаче тва ич дъ не ви притеснява! Търсете упорито некой ***! Помнете,че свето жа свърши абдалите не ! Ний мажете кът ни падне умът у долната главъ Ко ли не прайм ?
1
1
 
21
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Разбрал е че сте пълна кифла ! Таквиз кът вазе с лопата дъ ринеш! Нимой дъ готвите,нимой дъ шиете,нимой дъ плетете,имате саму татуировка кредити и два пръста попикано месо между краката. Ставате саму дъ ви изтаковат 2-3 пъти колкото дойде и шута ! За жена а,ви земе некой -абсурд !