8 начина да изпитваме повече удоволствие от секса

Бъдете отворени за новото
34
8 начина да изпитваме повече удоволствие от секса
Снимка: Istock

Когато сме интимни с някого, често се фокусираме изцяло върху това как да му доставим удоволствие и забравяме, че в секса ние сме важни точно толкова, колкото и партньорът ни.

На първо място трябва да си отговорите на въпроса: „Какво за мен е сексът?“. Удоволствие, общуване, забавление или пък релаксация?

Практикувайте изкуството на съблазняването

Дамите споделят, че им липсва елементът на съблазън от партньора. Съблазняването е един от най-лесните начини да се предразположи една жена, въпреки че господата често пъти го пропускат. Следващият път, когато се отправите към спалнята с вашия любим, подскажете му с жестове, защо не и с думи, че искате да бъдете съблазнена. Тази малка любовна игра несъмнено ще се хареса и на него.

Мастурбирайте

„За да се наслаждават повече на секса, жените трябва да прекарват време, наслаждавайки се и опознавайки себе си“ – това съветват психолози. Отделете време да бъдете сама със себе си, да опознаете тялото и желанията си – така ще имате по-голям контрол над оргазма и ще можете по-добре да насочвате вашия любим.

Чувствайте се уверена в тялото си

Ако се чувствате добре в тялото си, човекът до вас ще се чувства по-добре в своето. Ако вие сте по-уверена в тялото си, партньорът ви също ще е по-уверен в усещането за неговото.

Харесването на собственото ви тяло и увереността може да се окаже революционно за вашия сексуален живот. Според материал, публикуван в „Международен журнал по сексуално здраве“, жените, които имат увереност в секса, по-лесно достигат до оргазъм.

Забравете за кантара, за няколкото килца отгоре, забравете за снимките на слаби и перфектни жени, захвърлете дрехите пред огледалото и се наслаждавайте на това, което виждате!

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: флиртинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
6
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
Аз доста отдавна се отказах от секса с жени. Мъжете не ме привличат (освен ако не са ***, каквито у нас не се срещат). Но пък открих, че много удобни за тази цел са козичките. И имат изключително удобно разположени рога...
7
4
 
19
 
! Отговори
Българин преди 1 година
вгз
6
2
 
20
 
! Отговори
сериозен преди 1 година
михаела , ти кой от начините най често практикуваш ?
5
4
 
11
 
! Отговори
До В.Узунов преди 1 година
Голям си, евала!
4
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никакви удоволствия. Или както казваше един габровски зевзек, трябва целия да е вътре сух да я боли да плаче и да търси майка си. После отзад да фърли боба и довиждане.
3
8
 
28
 
! Отговори
Бъдете отворени за н преди 1 година
Момичетааа пускайте отзаде, по-често
2
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най ми е екстра като ми го налапа местната Лена чак до макарите и ме гледа в очите лелеееее днес.бг питайте ни нас за тия статии а не ги преписвайте ве!
1
8
 
18
 
! Отговори
Асен Кокорчо преди 1 година
Като се усамотим с просто Наско и той като удари една линия и си свали бельото и тогава най-силно удоволствие изпитваме.