Какво прави един мъж неустоим и привлекателен за жените?

Той има свой собствен стил
55
Какво прави един мъж неустоим и привлекателен за жените?
Снимка: Istock

Ако ви попитат какъв трябва да е привлекателният мъж, едно от нещата, които повечето жени биха казали на прима виста е добрият външен вид. Коя жена не би забелязала стегнатото тяло и добре оформената фигура. На пръв поглед това е най-забележителната черта от „задължителния пакет“, в който обикновено влизат мускули, чувство за хумор, усмивка, интелигентност.

Но стегнатите тела и чаровната усмивка далеч не са единствените и най-важни привлекателни черти на мъжете. Има нещо много повече от външния вид, което грабва женското внимание и прави един мъж наистина неустоимо привлекателен.

Кои са нещата, които правят един мъж неустоим и привлекателен за жените?

Той знае как да намигва

Ако не сте се замисляли досега, нека обърнем внимание на магията на намигването. Някои момчета намигват нескопосано и глуповато, което съвсем не е в техен плюс. Но други умеят да го правят така, че този ход наистина да е привлекателен, а не смешен. Ако един мъж знае как да използва този трик, той непременно грабва женското внимание.

Той има свой собствен стил

Подражанието на чужди стилове не е рецепта за успех. Тъкмо обратното – ако един мъж има свой собствен стил, който го кара да изпъкне пред другите, това определено е неустоимо привлекателно за жените. Начинът, по който един мъж се облича, ухае, държи се и изглежда е важен за успеха му сред жените.

Той се грижи за себе си

Разбира се, че ако ви попитат какви мъже харесвате, надали бихте отговорили „неподдържани мъже, които не се интересуват как изглеждат“. Приятният външен вид е нещо, което несъмнено грабва вниманието. Всъщност дори не е нужно да има тяло на гръцки бог и изваяни, релефни мускули. По-важно е да изглежда добре, да си личи, че се грижи за себе си и се старае да поддържа здрав дух в здраво тяло.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Представям си колко са самотни полицаите от 1во районно щом са назначили Симончето с големите очила. Да, жените много си падат по мускулести, татуирани лоши мъже с много пачки, дерзайте да ви видим
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Търсете жени от селата и няма да сбъркате.
35
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искат по-дълъг полов акт. При елените е само 1-2 мин.
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според мен при всяка жена е различно. Чалга момичета с интелект няма как да ги спечелиш.
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Харесваш някого , а той започва да се двоуми дали е достатъчен дали е подходящ и ги къдри едни докато не те унищожи. Далеч от такива само това мога да ви посъветвам
32
4
 
2
 
! Отговори
моник бонева преди 1 година
До Анонимен 29Я си гледай пенсията и живота, стига си плашил младите!Деца не го слушайте тоя изкуфял, черноглед песимист.В никакви другарчета не се превръщате- това да не ви е социализъм?! Секса с годините става по хубав ;) и любовта по дълбока :)
31
1
 
8
 
! Отговори
моник бонева преди 1 година
Не травмирайте мъжете с разни глупотевини!Младите момчета да се юрват да помпат мускули, или да обезкосмяват телата си,робувайки на реклами на фитнеси и козметични салони. Не съществува такова животно: мъж привлекателен за жените!Тъй като всяка жена, има свой индивидуален вкус. Друго нещо е мъж с пари, ама тази съвременна тенденция изключва мъжът като субект на женското внимание, прави мъжете обекти на интерес, насочен основно към парите им ;)
30
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Започваме с външен вид- поддържан, адекватно облекло. Следва изказ. Правилен, интелигентен. Кариера. Доходи. Излъчване. Познава се за секунди. Жокер- жените не харесват бедняци с анцузи и БМВ Е60. Някоя от краен квартал може и да върже там.
29
7
 
9
 
! Отговори
Мисира преди 1 година
Не се заблуждавайте че жените харесват ,,мъже с пари".То е добре да имаш пари,но те винаги харесват мъже с,,много пари"А това вече е различно.
28
7
 
11
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 1 година
1) Поддържан външен вид: атлетично тяло + стилно облекло След като дамата се е загледала, следва: 2) Грамотна реч, еродираност И след това: 3) Пари: не е необходимо мъжът да е милионер но трябва да има достатъчно, за да се разшетат с дамата насам натам ... Пак заповядайте!
27
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са глупости! В България се харесват дрогирани мъже с татуси по тялото и по лицето, които карат Q7ци без книжка!
26
7
 
11
 
! Отговори
SS преди 1 година
Жена ми няколко пъти ми е казвала,че ако може да върне времето назад ,пак ще се омъжи за мен ! Живея с жена от жълтата раса 27год и 7 месеца ! Много съм доволен от нея ! Отлична домакиня,не харчи пари,и предпочита да си стои в къщи ! През всичките тези години сме живяли живот на макс ! Живот като на кино ! Къде ли не сме ходили ? Добре ,че дойде пандемията ,ваксинации,локдауни ,че да си седнем малко на задните части !
25
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко е до време.Първо е любов,после уважение.На финала ти трябва другарче,да те изтупа по гърба за да не ритнеш камбаната,когато се задавиш,или да разпознава инсулт и инфаркт,за да повика бърза помощ.
24
7
 
18
 
! Отговори
хахах преди 1 година
Много може да се пише и говори, практиката е само една - парите. Какъвто и да си мислиш че си, минеш ли 30 години и нямаш ли пари, си много много прецакан. Но ако имаш, всичко е много яко.
23
4
 
10
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Нова и убава кола,дебел портфеил,широки пръсти,голема паламарка,и дъ клати най малце 30 Мин преди ,а свърши !
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един от най смешните и верни отговори е - клюките. Хубави или лоши клюки от приятелките и или конкуренцията няма значение. Кокошките обичат да вдигат патардия около някой и понякога само това е достатъчно.
21
2
 
3
 
! Отговори
ОНЗИ преди 1 година
Абе казъл е народът че една жена не мисли за онова само когато минава по или под мост - ами това е ...!?!?!?
20
4
 
16
 
! Отговори
Натовеца преди 1 година
Синя полицейска лампа и татуировки по лицето!
19
8
 
2
 
! Отговори
В.Узунов преди 1 година
Абе кат гледам най ги интересува вълнестият. Иначе не ми се случва да ми дават много,много ,но пък мисля съм приликателен. Случва ми се често да се самозадоволявам на мене си пред огледалото.
18
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ауууууууу! Така ли?