4 грешки, които провалят връзката

Спрете да вярвате, че само любовта е достатъчна
14 юли 2022 23:00, Михаела Лазарова
4
4 грешки, които провалят връзката
Снимка: Istock

Когато сте попаднали във връзка, в която най-после се чувствате прекрасно и сте щастливи, вероятно бихте искали да направите всичко, за да я запазите. В такива случаи обикновено се концентрирате върху това какво трябва да направите, а не върху това, което по-скоро не трябва.

Истинското изпитание за всяка връзка са нещата, за които не осъзнаваме, че рушат отношенията. Колкото и старание да полагате за положителните неща във връзката, отрицателните винаги взимат превес. Тоест, дори да сте перфектни в нещата, които се очакват от вас и които са част от представите и стереотипите за идеалния партньор, всичко останало ще се приема като акцент и ще накланя везните в друга посока.

В този смисъл, ако спрете да правите във връзката това, което не трябва, вероятността да я запазите е по-голяма, отколкото ако се фокусирате върху това какво е редно да правите.

За да се изясни всичко казано дотук, вижте какво със сигурност не трябва да правите във връзката, ако искате да я запазите.

Престанете да мислите, че връзката ви няма да просъществува

Много хора правят грешката да бъдат прекалено черногледи заради лошия си предишен опит. Ако сте свикнали с провалите до този момент, трябва да се абстрахирате от очакването, че и този път ще е същото. Това не е така, защото всичко зависи от вас. Не само, че не трябва да мислите по този начин, но и не трябва да го повтаряте на партньора си. Накрая наистина ще го убедите, че връзката ви няма да просъществува.

Спрете да играете игри

Неестественото поведение е една сериозна пречка за всяка връзка. Ако играете игри от самото начало и продължавате тази неискрена линия в отношението към партньора, това ще допринесе за развалянето на връзката. Много е важно да сте откровени в общуването, да не играете роли, да сте максимално естествени и ясни в посланията си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари