Как да разберете дали партньорът ви е вашият човек?

Не бързайте да се доверявате на всеки мъж
22 юли 2022 23:00, Михаела Лазарова
12
Как да разберете дали партньорът ви е вашият човек?
Снимка: Istock

Връзките са базирани най-напред на любов, но без доверие любовта може да избледнее. Ако нямате доверие на партньора си, отношенията постепенно могат да бъдат помрачени, а щастието да изчезне. За някои хора обаче е много трудно да се доверяват на други. Предишен негативен опит, болка, лъжи, негативни преживявания са само част от причините за трудно изграждане на доверие във връзката.

От друга страна обаче, ако сте прекалено мнителни без причина, проявявате недоверие и показвате на половинката си, че е поставяна под постоянни изпитвания, това също може да се окаже пагубно за връзката.

Как да разберете дали партньорът ви е вашият човек? Как да изградите доверие помежду си?

Ето няколко въпроса, които ще ви помогнат да разберете дали вече можете да му вярвате.

1. Отговорете си от колко време се познавате.

Доверието може да се спечели по много начини. Невинаги продължителността на познанството е мерителна единица за степента на доверие. Понякога можете да познавате някого от 5 или 10 години, но да му нямате доверие. В същото време някой, когото познавате от едва няколко месеца е спечелил доверието ви с действията си и е доказал, че може да му се вярва.

2. Откъде познавате човека.

Замислете се как сте се запознали с партньора си. Вероятността да имате доверие на някого, когото познавате отпреди или сте били приятели, имали сте общи приятели е по-голяма, отколкото на някого, с когото сте се запознали в нощен клуб. И макар вече да сте обвързани, вие все още не можете да му се доверите напълно, защото за изграждането на доверие е нужно малко повече време за опознаване.

3. Знаете ли историята на предишните му връзки.

За да имате повече доверие на партньора си е важно да знаете как са протекли предишните му връзки, какво е отношението му към бившите, как говори за тях, каква е причината за приключването на връзките му. Ако той е успял да ви отговори искрено на тези въпроси, отговорите могат да ви помогнат да си изградите мнение.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На мен ми харесват достойните мъжкари, независимо как изглеждат, подлеците не мога да ги понасям! И съм си харесала един, но ще бъде за следващия ми живот, защото сега има причини!
3
1
 
4
 
! Отговори
Къки преди 1 година
Баси,всички акат.аз кво чакам?
2
3
 
5
 
! Отговори
Имам човек преди 1 година
Ако няма кинти, не е вашият човек.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
неуморно ви пази от упреци за кюлчета и пачки в спалнята ви