5 грешки, които ви провалят на любовните срещи

Отегчени сте
31 юли 2022 22:04, Михаела Лазарова
9
5 грешки, които ви провалят на любовните срещи
Снимка: Istock

Мечтаете да срещнете любовта. Опитвате се да ходите по срещи, но все не ви се получава. Казвате си, че не сте срещнали сродната си душа. А замисляли ли сте се, че може да сте я срещнали, но с поведението си да сте я отблъснали? Надали би ви минало през ума. Повечето хора търсят грешките в другите, не в себе си и това е напълно нормално. Но за да спрете да се блъскате в една и съща любовна стена, помислете върху някои грешки в срещите, които може би допускате. Това ще ви помогне да поработите над тях и да станете по-успешни в търсенето на любовта.

Не сте честни в разговорите

По време на срещи рядко хората са напълно откровени, особено в началото, защото мислят твърде много над това как ще изглеждат, какво ще кажат, дали ще направят впечатление. Ето защо и ролите, които играете са много повече от моментите, в които сте напълно искрени. А честността винаги е добър начин не само да се представите точно такива каквито сте, но и да бъдете приети именно каквито сте в действителност. Така впоследствие няма да има изненади, а и ще ви е по-лесно да срещнете някого, който ви харесва заради личността ви, неподправена и истинска.

Прекалено притеснени сте относно правилата

Ако излизате по срещи от дълго време, вероятно сте се запознали с много „правила“, според които би трябвало да успеете да намерите любовта и да впечатлите евентуалната бъдеща половинка. Тези правила са колкото полезни, толкова и вредни, защото ви поставят граници. Забравете за тях и се дръжте максимално естествено.

Отегчени сте

Нормално е да се отегчите, когато все не ви се получава в търсенето на любовта. Опитвате отново и отново, докато не изгубите вяра в това, че ще я намерите. Това започва да личи в поведението ви и вероятно отблъсква партньорите ви. Когато се вижда, че не ви пука или че сте прекалено недоверчиви, вероятността да привлечете партньор става по-малка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имам си златен съпруг, който уважавам и на който съм запазила достойнството му, като мъж. Вървя си в правия път, към края на дните ми и никой и нищо друго не ме интересува!
5
1
 
0
 
! Отговори
Пепел от рози преди 1 година
До АнонименСърцето пепел , а котенцето как е ?
4
3
 
3
 
! Отговори
Игор преди 1 година
Имате направена магия за заключена любов. Срещу 5000 лв. може и да ви я разваля.
3
9
 
0
 
! Отговори
Мальчик-гей преди 1 година
Аз любовта я срещнах отдавна и друга не ми е нужна (със съпругът ми сме заедно вече 20 години). Безкрайно съм му благодарен, че навремето надделя и ме убеди да отидем да живеем в нормална, бяла държава (Холандия), където хората нямат лошо отношение и предрасъдаци към гей хората.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моето сърце отдавна е пепел и аз не мога да обичам никой.
1
3
 
12
 
! Отговори
грешка 1 преди 1 година
отивате на срещата без бутилка олио .