Седмичен любовен хороскоп за 1 – 7 август

Венера ще бъде под благоприятен ъгъл както към Уран, така и към Марс
0
Седмичен любовен хороскоп за 1 – 7 август
Снимка: Istock

В първите дни на август Марс се обединява с Уран и може да се изкушим да действаме импулсивно в любовния си живот. В същото време обаче, ако нещата са зациклили в рутина, тази импулсивност може да е точно това, от което се нуждаем, за да ги задвижим отново.

Венера ще бъде под благоприятен ъгъл както към Уран, така и към Марс, което ни дава възможността да изследваме любовната химия, която изпитваме с определен човек. Повече за всяка зодия може да прочетете в любовния ни хороскоп.

Овен

В първата седмица на новия месец, сериозно обвързаните Овни може да са по-щастливи, отколкото са били от доста време. Но е възможно при някои от вас да има роднинска намеса и това да помрачи настроението ви. Все пак е възможно да намерите баланса, от който се нуждаете, и да накарате нещата да се наредят. Необвързаните може да поставят началото на романтични взаимоотношения, които ще ги зареждат с положително настроение.

Телец

Телците може да очакват някои любовни промени, които ще ги накарат да се чувстват по-живи и удовлетворени. Това ще се дължи на обединяването на огнения Марс и непостоянният Уран във вашия знак. В зависимост от текущия ви романтичен сюжет може да се случи всичко – от внезапна любовна връзка, до също толкова неочаквана раздяла. От друга страна, някои от вас може да направят някои промени във външността си, възгледите си за любовта, които да бъдат техният ключ към успеха.

Близнаци

Може да попаднете в капана между бездействието и импулсивността. Активният Марс и рисковият Уран ще се свържат в понеделник и докато това обикновено води до желание за предприемане на неочаквани действия, във вашия случай може да се почувствате по-скоро като потъване.

Тъй като това се случва във вашия 12-и дом, може да прекарвате повече време във фантазиране какво искате да направите и как искате да го направите, вместо да действате. И това не е непременно лошо за вас. Може да се окаже, че се предпазвате от извършване на нещо, което лесно може да причини проблеми в бъдеще, дори и да е мотивирано от любовта. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари