5 признака, че сте обсебваща половинка

Винаги искате да говорите за връзката си
6
5 признака, че сте обсебваща половинка
Снимка: Istock

Прилепчивостта е едно от най-лошите неща във връзките. Много често не си даваме сметка, че проявяваме прилепчивост, а после се чудим защо партньорите ни бягат от нас. Залепването за половинката и обсебването му с цялото ви същество е една от най-големите грешки, които можете да направите във връзките си. Колкото по-скоро проумеете тази грешка и я изкорените, толкова по-бързо ще откриете истинското щастие в любовта.

Кои са признаците, че сте прекалено прилепчиви във връзките си?

Изпращате повече съобщения, отколкото той на вас

Вероятно не ви идва наум да броите съобщенията, които той ви праща и да ги съобразявате с вашите, но е важно да го правите. Не е необходимо да броите стриктно, просто поддържайте баланс. Ако засипвате половинката си с купища съобщения, това ще го отблъсне. Прекаленото внимание не е добър съветник във връзките. По-скоро би накарало човекът да се отдръпне от вас, вместо да се привърже, каквато е целта ви.

Очаквате от него да прекарва цялото си време с вас

Когато сте влюбени искате да сте постоянно заедно с любимия си човек. Това обаче не е нормално и би било напълно излишно. Ако искате да сте залепени за партньора си през цялото време, това е грешка, която може да ви коства любовта и връзката. Изискването да сте постоянно заедно и желанието да не се разделяте е признак на прилепчивост, който все в някой момент ще даде своето отражение върху връзката.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари