Как да се предпазим от уроки?

Използвайте среброто като защита
22
Как да се предпазим от уроки?
Снимка: Istock

На всички ни се е случвало – отиваме на ново място, срещаме се с непознати, прибираме се вкъщи и вместо разтоварени и освободени от общуването с хора, ние се чувстваме потиснати и напрегнати. Това усещане може да е придружено дори с главоболие. В друг случай можем да изпитаме тези неприятни състояния, ако на гости ни е бил определен човек. Това може да е дори близък или роднина. За такава личност казваме, че има „лоши очи“ или пък, че е „енергиен вампир“. Не можем точно да дефинираме тези впечатления, но пък ясно можем да усетим негативните влияния на хора с подобна лоша енергия.

Как можем да се защитим при подобни ситуации?

Създайте невидим щит

Ако знаете, че ви предстои среща с много хора или пък с човек с лоша енергия, направете следното: седнете спокойно, отпуснете се и си представете, че сте защитени от невидим щит.

Представете си, че се намирате в нещо като черупка и никой не може да ви навреди. Можете да използвате тази визуализация, за да предпазите и ваши близки – деца, съпруг или родители.

Използвайте мощната сила на водата

Във всички обичаи и вярвания водата е мощна сила за пречистване и възобновяване. Веднага след среща с негативен човек наплискайте лицето си с вода – вярва се, че така отмивате негативната енергия. Когато се приберете вкъщи, можете да си вземете душ.

Носете със себе си чесън

Може да ви се стори глупаво, но една малка скилидка може да ви помогне. От древни времена чесънът се е използвал за прогонване на зли сили и за предпазване от „лоши очи“. Поставете скилидка чесън в чантата си – така ще сте сигурни, че тя ви предпазва.

Използвайте среброто като защита

Отдавна среброто участва в ритуали, свързани с прогонване на лоша енергия. Сребърните накити около врата и по ръцете ще ви предпазят от негативното влияние на околните. Имайте предвид, че за да се насладите на мощните енергийни ползи на среброто, не трябва да го комбинирате с други благородни метали.ю

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Star преди 1 месец
За предпазване от ,,уроки" има само един начин и то доказан.Не нарушавайте никога ,,Наказателният Кодекс" и също ,,Десетте Божи Заповеди" и уроките ще стоят далеч от вас и вашите близки.
12
2
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 месец
bla bla bla
11
2
 
5
 
! Отговори
Хари Потър преди 1 месец
С вълшебна пръчица, вълшебна тояга или вълшебен винкел.
10
13
 
6
 
! Отговори
Баба Люга преди 1 месец
Пазете се от русофилите и русоробите. ТЕ НОСЯТ НЕЩСТИЕ!
9
9
 
6
 
! Отговори
Кака Сийка преди 1 месец
1.Никога не гледате Корнелия Нинова преди ядене. 2. Видите ли Костя Копейкин по ТВ-то, спирате му звука. 3. Слушате ли П. Волгин, трябва да поръсите радиото си с малко водка. Другото количество го изпивате за дезинфекция и против уроки. В общи линии, това е. Но може и да окачите мамул царевица на вратата си, да я омажете с лой и да намотаете около мамула червена вълнена прежда, изпредена от вас. Така ни съветва покойният Радичков и аз му вярвам.
8
2
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
Какви уроки? Какви *лупости?Хората няма с какво да си платят сметките а тук за такива простотии пишат!Само вярата в Исус Христос ще спаси света.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обуваш си долните *** наопаки.
6
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Пу, Пу, Пу
5
1
 
10
 
! Отговори
Маг Мунчо преди 1 месец
Яжте кисело зеле с боб и рупайте пресен чесън, за пиене зелева чорба. Аромата и звука на излизaщите газoве прогонват не само уроки.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ракия с шопска!
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като видите, че някой ви урочасва, го хванете и му счупете колената! Този метод най-добре предпазва от уроки!
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наплюваме се 3 пъти.
1
1
 
13
 
! Отговори
... преди 1 месец
... хахаха, маската за лице е най-великото изобретение в съвремието ни. Сигурно пази и от уроки... ама Кунчев още не потвърдил.... хахаха....