Как да накарате лошото момче да се влюби във вас?

Впечатляват се от жени, които не се страхуват да поемат рискове
11 авг 2022 23:00, Михаела Лазарова
22
Как да накарате лошото момче да се влюби във вас?
Снимка: Istock

Лошите момчета са едни от най-привлекателните типажи мъже. Те са магнит за добрите момичета, защото противоположностите се привличат. Лошите момчета са страстни, непредсказуеми, с тях никога не е скучно. Връзките с тях са горещи и пълни с приключения, но и с много проблеми. Неслучайно едно от най-популярните схващания за тях е, че връзките с лоши момчета са неуспешни и е по-добре изобщо да не ги започвате.

Всъщност не е съвсем така. Лошото момче може да се окаже мъжът на живота ви. Не е задължително лошите момчета да се занимават с лоши неща. В много от случаите това определение важи и за по-темпераментни мъже, самоуверени, смели в действията си, такива, които не се преструват в поведението си и в държанието им се усеща тяхната мъжественост и силно изразено его. Жените намират това за много секси и биват силно привлечени.

Има и една обща характерна черта на лошите момчета – страстта при тях се разпалва рязко, но също толкова внезапно може да угасне.

За да накарате лошото момче да се влюби във вас и да поиска да остане с вас, има някои начини да го направите.

Бъдете избраницата

Преди всичко спрете да правите компромиси със себе си. Само защото един мъж е от „лошите момчета“ и ви е привлякъл с поведението и осанката си не означава, че е подходящ за вас. Оценявайте лошите момчета като потенциални партньори, които си пасват с вас или не. Ако пренебрегвате себе си, няма да спечелите в тази игра.

Не бързайте да се влюбвате. Ако усетите, че това се случва, дайте си пауза и помислете добре, оценете ситуацията. Преценете дали лошото момче пасва на критериите във вашия емоционален списък.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много женуря се влюбват в такива типове - позьори, батки, бабаити, мутрафони, бекове мислейки, че са крила-закрилници и че са с по-силна и здрава генетика. Нормалните и скромни момчета били "скучни", "задръстени" и т.н. После защо има домашно насилие....Имам приятел - психолог, който помага на бивши затворници да се интегрират обратно в обществото. Казва ми: "Нямаш си представа как тези бивши затворници и рецидивисти са изключително търсени и вървежни сред жените!" Та това влюбване е 100% грешно
10
0
 
3
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 1 година
Насила любов не става...
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само млада жена може да се излъже да се занимава с такива. На по-възрастните им е ясно що за *** са. Или насила да я карат някоя да се влюбва в такъв. Да не дава Господ на никой!
8
0
 
4
 
! Отговори
Статистика преди 1 година
Ясно защо има толкова много домашно насилие. Добрите момичета си падат по лоши момчета.
7
0
 
16
 
! Отговори
Дедо преди 1 година
Че на кой му трябва нещо дето е ЛОШО?
6
1
 
14
 
! Отговори
мда преди 1 година
Престъпниците са за пример в извратената демокрация.
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е типичният плейбой. Лошо момче, обаче с класа в разбиранията си към жените и отношение към живота. Ако няма класа, а е само един комплексиран и елементарен позьор, по-добре жените да се пазят, защото рано или късно ще се атигне от ПЛЕЙ до БОЙ:))
4
0
 
29
 
! Отговори
nimportequi преди 1 година
Лошо момче в смисъл наркодилър или член на банда ли? Или който само се прави на такъв? Щото и в двата случая е тъпо да се занимаваш с такива най много "доброто" момиче да изяде боя :)
3
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слагате суперкъса пола и пропускате бельото. Вървите пред него, внезапно изпускате чантичката си и рязко се навеждате да я вземете. След като я вдигнете се обръщате към него, намигвате му и му казвате, че имате кофа лубрикант в спалнята си.
2
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А това за гейове важи ли ?
1
7
 
11
 
! Отговори
Тираджията Z преди 1 година
Като си свалите сутиена