5 начина да докажете любовта си на специален човек

Когато казвате „обичам те“ го правете от сърце
Обновена: 17 авг 2022 20:41 | 17 авг 2022 18:11, Михаела Лазарова
7
5 начина да докажете любовта си на специален човек
Снимка: Istock

Понякога връзката върви толкова гладко и щастливо, че започваме да приемаме партньора си за даденост. Забравяме да правим жестове към него, да му казваме, че го обичаме, свикваме да го приемаме за даденост. Ако разчитате, че половинката ви просто си знае колко много държите на него или нея, не е така. Любовта трябва да се показва, да се изрича, да се доказва. И съвсем не става дума за огромни жестове, изненади и грандиозни признания в любов. Всичко се свежда до някои малки начини да изразите обичта си, да покажете колко много значи партньорът ви за вас.

Ако се чудите как да покажете любовта си, ето няколко начина да докажете колко много обичате човека до себе си и колко важен е той за вас.

Казвайте „благодаря“

Често забравяме да си благодарим, защото смятаме, че се подразбира. Изразяването на благодарност обаче е част от засвидетелстването на уважение и обич. Когато сте благодарни, не забравяйте да го изкажете и покажете, защото само така половинката до вас ще е сигурна в това, което изпитвате към него или нея.

Правете комплименти

Истинските и искрени комплименти са много важна част от една връзка, а и от взаимоотношенията въобще. Не ги раздавайте като ласкателство или с определена цел. Правете комплименти, когато половинката ви истински го заслужава. Това са най-ценните признания, които можете да направите, а те няма да останат незабелязани.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
една жена преди 1 година
До Бай Илийчо Хайде "чорапе" добре :) Минава за диалект. Ама "Фкусно" :):):) Без съмнение давате добри съвети как да Ви се хареса една жена :) Въпросът е има ли жена, която да иска да е с Вас :)
1
1
 
3
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
1 Гответе му убаво и фкусно ! 2 Гладете му дрехите ! 3 Перете му миризливите чорапе ! 4 Правете му убави дудучета ! 5 Пускайте отзад ! И жа сте най ,най убавата дори и ако не сте такава !