20 знака, че сте истински Лъв

Една от най-самовлюбените зодии
Обновена: 19 авг 2022 12:15 | 19 авг 2022 12:00, Михаела Лазарова
8
20 знака, че сте истински Лъв
Снимка: Istock

Родените между 22 юли и 22 август са зодия Лъв - огнен знак, ръководен от Слънцето. За всеки зодиакален знак са характерни определени черти и ако ви е любопитно какви са особеностите на Лъва, вижте повече в следващите редове.

1. Кралят на купона. Ако вие често сте душата на компанията и във фокуса на вниманието, то вие сте 100-процентов Лъв.

2. Магнетични са. Една от характерните черти на зодия Лъв е тяхната привлекателност, но не само. Те са очарователни и щом влязат в стаята, тя сякаш засиява.

3. Владеят с лекота всеки разговор. Лъвовете не са от най-бъбривите зодии, но не са и мълчаливи. Когато имат какво да кажат обаче, всички ги слушат и попиват думите им.

4. Успехът не им е чужд. Лъвовете са пробивни, амбициозни и следват стриктно поставените си цели. Понякога средствата, с които си служат, могат да са не от най-етичните, но винаги постигат желаното. Успехът във всяко тяхно начинание е неминуем.

5. В професията не остават незабелязани. Каквото и професионално поприще да изберат в живота си, едно е сигурно - Лъвовете се забелязват отдалеч. Едни от най-горещите зодиакални знаци са отдадени на работата си, вършат я с желание и не обичат да правят компромиси. Това си личи и понякога става причина за жестоки спорове с колеги, но Лъвът не се страхува от полемика, а с плам влиза в нея.

6. Креативни и енергични са. Характерно за огнения знак е огромната му енергия. Лъвовете се отличават с въображение и плам за сбъдване на всички мечти.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този път всичко написано е вярно. Ще добавя само още и това, че не рядко жените от тази зодия са малко тра-ла-ла. Дори се чудя да не би мaйкитe им да са ги оставяли под жаркото лятно слънце, мислейки, че това е полезно за бебето и в резултат да са се получили тези леки психични отклонения, които се наблюдават у някои "Лъвици"?.
6
0
 
3
 
! Отговори
А преди 1 година
Защо 20 знака, достатъчно е да погледна в огледалото
5
3
 
3
 
! Отговори
До Хмммм преди 1 година
Вярно ли мислиш така? Това е по-скоро за скорпион
4
1
 
2
 
! Отговори
Лъв преди 1 година
Ами обичам се, на който не му харесва И чудесно се разбирам с останалите от зодията, мъже и жени. Взаимно уважение, защото зъбите/езикът ни са остри :)
3
7
 
4
 
! Отговори
Хмммм преди 1 година
Едни от най-ужасните хора, които познавам са зодия Лъв!Толкова много его, лигавене и интриганство ...чак да ти се доповръща! Доблест и чест са тотално непознати за тези хора.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Готов на всичко за да чуе "Бог си, лъвчоооооо!!!!"
1
1
 
5
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Лъв менте :)))