Кога една жена е емоционално нестабилна?

Вижте признаците
23
Кога една жена е емоционално нестабилна?
Снимка: Istock

По природа жените са по-емоционални и чувствителни от мъжете. Знаем, че емоциите могат да ни завладеят до такава степен, че вместо да градим положителни неща, да започнем да изграждаме разрушаващи навици. Една несподелена любов или друго житейско събитие, поредица от отрицателни емоции, могат да направят жената емоционално нестабилна. Това не е нещо, от което трябва да се срамува, но е нещо, с което е важно да се справи, за да бъде пълноценна за себе си, за другите, за да бъде щастлива.

Кои 5 знака подсказват за емоционална нестабилност?

1. Липса на увереност

Доверяването на всички, освен на себе си, често е симптом на травма, която може да е от детството. Подобно нещо може да накара човек да изостави себе си и собствените си нужди. Незарасналите рани от детството винаги се отразяват на любовния ни живот. Когато една жена има занижена увереност, то тя лесно се поддава на чужди влияния. Възможно е да не е лоялна към партньора си или пък да стане зависима от него, нейното щастие да зависи от това дали е във връзка или не, да очаква половинката ѝ да я направи щастлива.

Как типът партньор се определя от типа семейство, в който е израснал

2. Липса на баланс по отношение на здравето

Когато една жена не е физически добре и във форма, може да ѝ липсва жизнената енергия, която е необходима, за да демонстрира любов към себе си, към партньора. Ако не е в добра физическа форма, при нея се получава един застой на енергия и често ниско самочувствие.

Всички разсейващи фактори могат да причинят емоционално разстройство и да отнемат способността ѝ да обича, става по-ревнива към партньора си, защото не се намира за привлекателна.

15 знака, че той иска да го забележите

3. Има злоупотреби

Тя може да преяжда, за да се почувства по-добре, да консумира често алкохол, медикаменти за отпускане на напрежението, кофеин. Често жените, които са емоционално нестабилни не осъзнават, че имат проблем с тези зависимости или нямат волята да се справят. Това ги прави непълноценен партньор, който трудно би намерил човек, който да е различен от нея в положителен смисъл.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ПроСоТо :) Щом е казал "Ба!", значи е от района на Пазарджик или някъде там наблизо.
10
1
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
жените по природа са си емоционално нестабилни..Това е ФАКТ !..Без значение дали са прекалено глезени като малки,или пък са били едва ли не малтретирани..Те са си такива.. ВСИЧКИТЕ..Обаче сега ще споделя нещо,което ми направи много лошо впечатление:..Преди десетина дни минах покрай едно училище..Отвън имаше няколко момичета и момчета..Едно от момичетата се провикна :-"Ей,...,тук има една,която те харесва!"-"Коя?"..-"Ей тая"..А оня:.."БА!..МНОГО Е ГРОЗНА !"..Направо са разплаках от милото отношен
9
0
 
6
 
! Отговори
Подобна маминка преди 1 месец
втълпява на сина си, че така ще създаде относно себе си впечатлението, че е млад мъж, по когото девойките лудеят, но той пет пари не дава за никоя от тях, защото има богат избор. Зрялата жена, подрастващата малка използвачка и разтурените момичета преценяват такова синче само за няколко минути и пет пари не дават за такъв, но неопитните девойчета, които никога преди това не са имали гадже и не са излизали с момчета, преживяват тежко обидата и понякога им остава травма, която трудно преодоляват.
8
0
 
6
 
! Отговори
Продължението - преди 1 месец
...на всяко едно от тези 12-13-годишни девойчета и учи сина си да изразява такова мнение чрез злобни подигравки. Когато момчето порасне с още няколко години, започва да го подучва как да се държи, след като се е уверил, че някое момиче го харесва - да закъснява за срещи, да я води някъде на гости и там да започне да ухажва друго момиче и др.подобни дребни гадости, а когато момичето поиска обяснение, грубо да й заяви, че тя нищо не представлява и никой не би и обърнал внимание.
7
0
 
6
 
! Отговори
НеПодценявайтеРолята преди 1 месец
на определен тип мъжки маминки. В желанието си да предпази синчето си от всякакви неудобства, включително и от любовни разочарования, такава майка започва да внушава на момчето още докато то е в пубертета необоснована критичност спрямо всяко едно момиче: Успява да намери несъвършена черта във външния вид и на най-хубавите момичета; "доказва" му, че и най-умните сред неговите съученички всъщност не са много умни; намира кусури на характера и дори на морала на всяко едно от тези 12-13-годишни ....
6
1
 
0
 
! Отговори
Popa ot razgrad преди 1 месец
Винаги...
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Винаги!
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Винаги.Просто от време на време е в добро настроение и не и личи.
3
5
 
11
 
! Отговори
Когато е недоклатена преди 1 месец
Е емоционално нестабилна.
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Работя само с жени и наистина е ужасно. Клюки, интриги, злоба. Най-гадното е, че шефката също е жена и се влияе от простотиите им. Вероятно скоро ще напусна, защото наистина ми идват вече в повече !
1
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тук пишат много мъже,които не обичат жените,нито ги уважават.Тава са мъже,които уважават и обичат мъжките си приятели,както и предпочитат тяхната компания.Но за съжаление,са хетеросексуални и само поради това са във връзка/брак с жена.Този вид мъже изобщо не могат да обичат една жена емоционално,да я разбират и подкрепят.Скъпи сестри,има и друг вид мъже.