Любовният ви хороскоп за декември

Очаква ни вълнуващ месец
0
Любовният ви хороскоп за декември
Снимка: Istock

Декември ни носи много вълнения в любовен план. Връзките, които нямат бъдеще, вероятно ще приключат. Новите емоции ще ни зареждат положително. Комуникацията ще бъде важна, тъй като ще ни спести дори малки спорове с любимия човек. Повече за това какво ви очаква в любовта според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Таро карти за декември за всяка зодия

Овен

През месец декември в личния живот на Овните ще цари хармония. Това важи особено за онези представители на зодиакалния знак, които планират да сключат брак. Браковете, сключени през декември, ще бъдат силни и ще имат шанс да продължат цял живот. Необвързаните ще получат шанс да срещнат своята сродна душа, сочи звездната карта. Някои ще направят важен избор, а други ще решат, че няма да минат отново по един и същи път.

Женски хороскоп за декември 

Телец

В последния месец от годината личният живот на Телците ще бъде много нестабилен. Началото на месеца ще донесе поредица от любовни разочарования. Чувствата ви може да не бъдат реципрочни и това значително ще подкопае увереността ви в собствената ви неустоимост. Не бива обаче да се отчайвате, защото, ако не се получи тук и сега, ще се получи по-късно и дори по-добре. Междувременно насочете енергията си към постижения в други области на живота. Звездите съветват Телците да се занимават с творчество или бизнес. Успехът в любимото ви занимание ще ви направи по-привлекателни.

В края на месеца представителите на знака имат шанс за съдбовна среща. Вярвайте в чудеса!

Близнаци

В началото на декември Близнаците ще имат период на стабилност и хармония в личния живот. Вечно съмняващите се представители на знака, най-накрая ще вземат решение за избора на партньор. Общата атмосфера на спокойствие няма да бъде развалена дори от спорове за дреболии.

От средата на месеца се очакват истински бури на любовния фронт. Представителите на знака ще трябва да положат всички усилия, за да привлекат вниманието и да се борят за любовта си. Усилието ще бъде възнаградено. Някъде с хитрост, а някъде с чар, ще успеят да постигнат желанията си. Но жените Близнаци не трябва безусловно да се доверяват на всичко, което казва влюбеният партньор. Обърнете внимание на делата, а не на думите. За мъжете Близнаци е по-добре да избягват кавги. Помирението ще изисква значителни усилия и средства. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари