Само за жени! Хороскопът ви за декември

Шансовете за успех не са никак малки
6
Само за жени! Хороскопът ви за декември
Снимка: Istock

Новолунието в Близнаци на 8 декември ще доведе до разочароващи финали за някои представителки на зодиака. Венера в Козирог ще ни накара да се почувстваме по-зрели, мотивирани и по-способни да поставяме граници. Преминаването на Юпитер в знака на Овен на 20 декември ще ни напомни да си поставим нови цели, с които да достигнем и нови висоти. Навлизането на Слънцето в работливия Козирог ще се случи на 21 декември, а това носи нова енергия в работен план. Това е времето да преследваме най-високите си стремежи с решителност. Шансовете за успех не са никак малки.

Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп за декември.

Таро карти за декември за всяка зодия

Жената Овен

През последния месец от годината вашето самочувствие и положителна нагласа за бъдещето ще се повишат. Въпреки това, преди да продължите напред с нови дейности, прегледайте всички задачи, които сте прескочили, за да ги завършите бързо. На 23 декември ни очаква новолуние в Козирог. Тази космическа енергия ще ви подкрепи в поставянето на нови основи в кариерата ви. Правете нещата бавно и стабилно, и помнете – съдбата е благосклонна към смелите. Весели празници!

Жената Телец

Дами, ако сте били невнимателни или прекалено снизходителни към разходите си, може да се наложи да преразгледате бюджета си или да прекратите платени абонаменти, които вече не предлагат същата стойност. Опитайте се да мислите дългосрочно с планирането си, особено когато наближаваме сезона на Козирога на 21 декември. Звездите ви съветват да бъдете упорити пред всички предизвикателства, които създават дистанция между текущата ви ситуация и живота, който искате да живеете. Вашите проекти може да напредват бавно този месец, но имайте вяра, че упоритата работа в настоящето ще гарантира вашия непоклатим успех в бъдеще.

Жената Близнаци

Новооткрито вдъхновение може да ви накара да мечтаете за нови перспективи за кариера през декември. Но пълнолунието във вашия зодиакален знак на 8 декември ще ви подкани да промените възгледите си за живота и подхода си към преследване на целите. Предизвикателства няма да ви липсват, но именно това ще ви накара да разберете по-конкретно какво искате да постигнете. Време е да инвестирате в бъдещето си, като поставите ясни намерения и сте последователни в действията си. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Язе ви съветвам ,мийте си катериците ридовну ,а не миришът нъ развалена риба !