6 причини да не заживявате заедно

Никога не сте се сблъсквали заедно с трудности или пречки
Обновена: 8 дек 2022 22:36 | 8 дек 2022 21:44, Михаела Лазарова
11
6 причини да не заживявате заедно
Снимка: Istock

Когато от известно време сме във връзка с някого, започваме да мислим за следващ етап във взаимоотношенията ни – да заживеем заедно. Звучи някак естествено и лесно, но невинаги е така. Има някои червени флагчета, които трябва да ни накарат да се замислим върху основни неща, преди да преминем на следващото ниво. Вижте някои от тях.

Често спорите

Ако споровете са често срещано явление във вашата връзка, то може би е добра идея на този етап да отложите събирането под един покрив. Скандалите едва ли ще намалеят, след като заживеете заедно. Много двойки имат предизвикателства с комуникацията, но ако спорите през повечето време, в което сте един с друг и не можете бързо да се възстановите от споровете, живеенето заедно няма да подобри общуването. Ако осъзнаете, че имате лоша комуникация, работете върху това да я подобрите, преди да решите да предприемете следваща стъпка във взаимоотношенията ви.

Защо не успявате да се влюбите в перфектния мъж?

Повече сте притеснени от решението, отколкото развълнувани от него

Нормално е да сте стресирани от преместването, но има и значение дали изпитвате вълнение, радост от този факт. Преместването с партньора ви под един покрив, в един дом, трябва да е вълнуващо нещо, а не да предизвиква безпокойство. Някои колебания са нормални и здравословни. Да заживееш с някого е голяма стъпка, която ни извежда от комфорта, който сме си изградили в собствения дом. Неизвестните са много, но ако усещането, че искате да не сте там е по-голямо от това да бъдете с любимия – не бързайте с тази стъпка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Abess преди 1 година
Moje i bez da jiveem zaedno(kazvam go kato mlad muj)
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви женомразци. Откъде се извъдихте такива жалки. Добре , че има мъже наистина, нормални.
2
2
 
4
 
! Отговори
Дони преди 1 година
Да бе... Заедно с това злo в общ терариyм. Как, пък, не! За известно време става, инак почват обвиненията, манипулациите, проектирането на собствените слабости върху другия.Играли сме го тоя филм! На наште женки нещо генерално им е сцепен чипа - или си мечтаят за лоши момчета, а после реват по соцялките, или капитализацията им излиза на преден план, на по-незрялите са им само джуки и амфетки у акъла, по-дъртите са все онеправдани принцески, дето като хванат некой бaлъk и му разгонват фамилията!
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо задай на себе си въпроса какво целиш да постигнеш чрез това съжителство или защо не го искаш. И си отговори честно. После седнете да поговорите и направи всичко възможно, за да подтикнеш милото към максимална откровеност. Старай се да не го (да не я) подведеш и ти, докато изяснявате какво е допустимо при бъдещото ви съжителство и какво не желаете да става.