Седмичен любовен хороскоп за 23 - 29 януари

Очаква ни и тригон между Слънцето и Марс
23 яну 2023 08:38, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 23 - 29 януари
Снимка: Istock

Тази седмица Венера напуска знака на Водолей, за да премине в Риби. Определено ще даваме, но и ще получаваме повече любов. Благодарение на транзита ѝ в Риби ще можем да оценим по-добре духовната връзка, която имаме с любимия си човек. Очаква ни и тригон между Слънцето и Марс. Какво означава всичко това за любовния живот на отделните зодии, вижте в хороскопа ни.

Овен

Венера влиза във вашия 12-и дом, предлагайки ви уединение. С любимия човек може да сте готови да се откъснете от останалия свят и да си осигурите време само за вас. Може да бъде доста възстановяващо и освежаващо за връзката ви! Необвързаните представители на зодията може да имат вълнуващо запознанство. Една изненадващо забавна среща е възможно да доведе до следващата ви голяма любов. Бъдете отворени към възможностите, Овни.

Телец

Телците може да благодарят на Венера, която ще даде голям тласък на социалния им живот. С планетата на любовта и удоволствието ще изпитате по-голяма радост по време на социални ангажименти. Това е намек към необвързаните да се оглеждат за интересни личности, докато се забавляват, общуват с нови хора. Ако вече имате връзка с партньора ви определено ще се забавлявате повече извън дома.

Близнаци

Тази седмица сте способни да се отдадете на чувственост, особено след като Марс вече е директен във вашия знак. Докато планетата на страстта и войната беше ретроградна, може би сте се чувствали объркани, напрегнати. Желанието и страстта може временно да са намалели и за вас. За щастие, с навлизането на Венера във вашия решителен 10-и дом и директния Марс, либидото ви ще получи космически тласък. Тази седмица Слънцето ще направи прекрасен тригон с Марс, помагайки ви да създадете романтика, която някога сте смятали, че е запазена за най-смелите ви мечти. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари