6 въпроса разкриват дали връзката ви е стабилна

Кара ли ви партньорът ви да се чувствате по-добре
25 яну 2023 22:30, Михаела Лазарова
2
6 въпроса разкриват дали връзката ви е стабилна
Снимка: Istock

В началото на връзката любовта се усеща като нещо прекрасно, което ви кара да се усмихвате, да чувствате пеперуди в корема, да вярвате, че нищо не може да помрачи щастието ви. Този период винаги отминава, а след него идват и много разочарования. Страстта и щастието замъгляват преценката, а когато те се уталожат, усещането за щастие може рязко да намалее.

13 знака, че се намирате в точната връзка

За да разберете дали връзката ви е с потенциал да остане завинаги, задайте си тези въпроси. Ако отговорите положително на тях, значи връзката ви може наистина да е завинаги.

Можете ли понякога да правите компромиси един за друг?

Едно важно условие за продължителна и хармонична връзка е способността и желанието на партньорите да пренебрегват себе си в трудни моменти така, че да направят другия щастлив. Отстъпчивостта и жертвоготовността в името на общото щастие предвещават, че връзката има потенциал да остане завинаги.

Готови ли сте да споделите живота си само с този партньор?

Ако отговорите с „да“ на този въпрос, това е важен показател, че връзката ви може да е завинаги. Щом сте готови да споделите времето и пространството си с настоящия си партньор, това може да означава, че сте открили истинската любов в негово лице.

23 съвета за щастлива връзка

Кара ли ви партньорът ви да се чувствате по-добре?

Когато сте отчаяни, тъжни, разочаровани, наранени или каквото и да е в негативен смисъл, едно от най-важните неща, определящи истинската и дълбока любов е получаването на утеха от половинката.

Ако се чувствате така, сякаш можете да се опрете на рамото на партньора си, това е знак за истинско интимно партньорство, което може да е завинаги. И обратното – ако се чувствате пренебрегнати и оставени да се оправяте сами с чувствата и ситуациите, без да ви бъде предложено рамо, това е лош признак на едностранчивост в отношенията.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Маца преди 1 година
Мърррр, мяу, ако ме кара дасе чувствам като доволна котка, значи връзката е благонадеждна!