7 причини мъжът ви да се държи грубо с вас

Той смята, че вие нямате проблеми
16 мар 2023 23:00, Михаела Лазарова
51
7 причини мъжът ви да се държи грубо с вас
Снимка: Istock

Вероятно тази тема е достатъчно деликатна и тези от вас, които са подложени на унижение отстрана на човека до тях, рядко са склонни да споделят. Постоянните забележки, язвителни коментари и злепоставянето пред близки и приятели могат да помрачат доскорошното ви семейно щастие и да поставят връзката ви пред сериозно изпитание. Ако се питате по кой път да поемете и каква може да е причината за това поведение от страна на любимия ви човек, в следващите редове ще ви предложим няколко възможни отговора на тези въпроси. Ето ги и тях:

Променете своите реакции

Ако толерирате неуважителното поведение на мъжа ви, той може да разчете това като сигнал, че всичко е наред и това да продължи. Едва ли можете да очаквате подобряване на ситуацията, ако не се намесите и не прекъснете по някакъв начин този порочен кръг на унизително поведение. Дори и да не сте допринесли за неговото отношение, за да се промени то, първата стъпка е да помислите как да контролирате реакциите си. Променяйки вашето отношение към него, вие ще успеете да промените и неговото към вас.

Ако уважението между вас вече е в миналото

Ако в началото на връзката ви сте имали взаимно уважение, а сега не е така, вероятно нещо се е случило. Между вас е застанал някакъв фактор, който е и причина за промяна на ситуацията. Замислете се дали мъжът ви ви е правил забележки или пък е изтъквал ситуация, която го е подразнила. Направете си ретроспекция и помислете в кой период той е започнал да се държи по този начин.

Не сте поставили граници

Ако неуважителното поведение винаги е било част от отношението му към вас, вероятно причината се корени в неговия характер и вашата неспособност да поставите граници. Ако се подценявате и страдате от липса на самочувствие, вероятно сте се примирили с това негово поведение още в началото на връзката ви, вместо да му покажете коя сте и какво е мястото, което заслужавате. Без да искате вие сте му дала да разбере, че вие сте окей с това отношение. В резултат на това, той не вижда проблем във вашите взаимоотношения, а вашите скандали и недоволство най-вероятно го изумяват.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
2
 
! Отговори
Все жените виновни?! преди 1 година
До Име "Правят лоши избори" жените, така пишеш. Ами мъжът, който си е избрал жена, гледаща го "като папуняк" дори и тогава, когато той е направил нещо хубаво за нея? Този мъж да не би да не е направил лош избор?
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защито му идва отвътре и е *** отизиран. Ваш избор е да останвте или да си тръгнете и вземете половината от всичко общо, което имате. А ако нямате нищо, защо изобщо още му търпите мизе риите? По- хубаво няма да стане. За осъзнаване е нужно страдание. Ако влезе в болница бързо осъзнава, че всеки има нужда от помощ.
36
3
 
14
 
! Отговори
Зиг преди 1 година
В повечето случаи причината е една - щото е комплексар. И тъй като навън е като мекотело, гледа вкъщи да компенсира пред тази, дето го търпи. А повечето търпят заради децата. Когато има такива. Когато няма - някои от страх. Други - просто, щото са прости.
35
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има само една ЕДИНСТВЕНА причина и тя е: Не давате задния гараж и не искате да гълтате соса !
34
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защото не ви обича, досадна сте и сте обсебваща. Обикновено е това.
33
6
 
4
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Нимойте дъ дуате убаво и го апите ! Казвате ,че ви боли га ви го сложи отзад ! А бившата го поема целия ! Загаряте манджата га готвите ! Арчите могу пари ! Често удряте колата! Майка и е също толкова устата кът щерката! Постоянну говори и низнам га ,а млъкне !
32
1
 
2
 
! Отговори
Нормални преди 1 година
изнасяй се бе приятел не ти харесва ами не критикувай обгрижвай нова и не пречи с твоите гнусни фенове и фенки държавата да вярва в Бог не съм държавата не съм нацията
31
2
 
1
 
! Отговори
Небрадат Бог преди 1 година
Бог е на 1 място не хора в нашите сърца за вас вие избирате на кой да служите на мамон или на Бог ние избираме Бог не пречете на хора да вярват в Бог вие като сте горди и непокорни чародеи и чародейки омразни на Бог врагове на Бог някакви образи на вярваши не ви ползват или вярата на някой друг не ни ползва ВЯРАТА НА БОГ Е ИСТИНСКАТА РЕАЛНОСТ не вашите глупости чародеи и чародейки Бог ни обича
30
2
 
0
 
! Отговори
Ахав и Езавел преди 1 година
Нямаме претенции претенциите са на селянки и селяни посредствени дето ядат от ВЯРАТА НА БОЖИИ ДЕЦА и им използват Името ами не е коректно ако искам имате си другата Езавел и Ахав тя да ви представлява селяни и селянки не съм тя и не съм вас и не желая айде чупката не може крадете чужда самоличност или Име не ви ползва и не навлизайте в чужди граници откачалки такива
29
2
 
5
 
! Отговори
от цирка преди 1 година
Защитна реакция на ранен з вяр, но няма да страдаме заради всички ша ман ду ри.
28
2
 
2
 
! Отговори
Авраам преди 1 година
всеки отговаря за себе си пред Бог не познавате Бог стремете се познавате Бог тогава няма сте зависими от Божиите деца станете вие Божии деца ако не искате не използвайте ВЯРАТА НА БОГА на Божии деца не ви ползва ако вие не вярвате в Бог не се хранете на ужда маса не ядете от картината на някой истински вярваш имайте своя вяра в Бог БОГ ХАРЕСВА,КОГАТО ВЯРВАМЕ И ОБИЧАМЕ БОГ не печете като не вярвате в Бог Корана вярвайте айде кой и коя откъде е
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки има право да обича според разбиранията си. Това не дава право непременно да бъде обичан.
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оценяваме нещо, когато го загубим, но обикновено е 'Късно е либе за китка'!
25
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Причината е една, каквото повикало, такова се обадило!
24
5
 
7
 
! Отговори
Име преди 1 година
Май доста жени са се припознали в коментара ми, нали? Цели 7 досега. Но да знаете, от истината най-много боли. И това го знам. И по оценките разбирам, че съм прав, че истината най-много огорчава. Научете се да цените, не е сложно.
23
11
 
9
 
! Отговори
Име преди 1 година
Крушката винаги си има опашка са казали умните хора. Когато правиш нещо със сърце за някого, а той седи и те гледа като папуняк и не знае какво да направи - това води до разочарования. Не знаейки как да оцени нещо, жената изглежда много лошо отстрани, да знаете. Но освен всичко, никога не казват, че са виновни за нещо. Правят лоши избори, а след това други са им виновни - е няма такъв филм, не се прожектира. Като не знаеш да обичаш, по-добре не обичай и не се опитвай.
22
0
 
1
 
! Отговори
Подробности преди 1 година
Ако обича, сигурен е в себе си и има доверие
21
2
 
0
 
! Отговори
Име преди 1 година
До АнонименИ следователно кой е виновен за това?
20
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истинските 7 причини: 1. Усетил е, че ходите по чуждо или се оглеждате за такова; 2. Не го уважавате и вие се държите грубо с него; 3. Мързелива сте и не пипвате нищо от домашните задължения; 4. Не се грижите за хигиената; 5. Мрънкате; 6. Не разговаряте с него, особено когато той подема разговора; 7. Харчите пари повече отколкото трябва.
19
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Акоо един мъж обича и цени партньорката си, той НЯМА причини да се държи грубо с нея и дори случайно да избухне за нещо, ще съжали и ще се извини веднага. Грубото отношение означава само 1 - че този мъж е домашен терорист, комплексар, който приема жена си за даденост, и ако тя има достойнство, моментално трябва да го напусне, защото той ще продължи да я тормози или обвинява, дори само затова, че диша! Хулиганът винаги си намира причини за тормоз, той от това живее.