7 причини някои мъже да предпочитат по-възрастни жени

По-възрастните жени общуват по-лесно
23 мар 2023 23:15, Михаела Лазарова
81
7 причини някои мъже да предпочитат по-възрастни жени
Снимка: Istock

Любовта не познава граници. Когато се появи, тя не се интересува от предразсъдъци и стереотипи. Възрастта е един такъв предразсъдък, който мъчи много хора и им налага спирачки в любовта. Някои мъже обаче не се вълнуват от възрастта и не я приемат като пречка. Те нямат нищо против да се срещат с по-възрастни жени.

Защо някои мъже предпочитат връзките с по-възрастни жени?

6 причини да стоите в нездравословни връзки

По-зрелите жени имат повече опит и не се държат детински

Много мъже възприемат по-възрастните жени като авторитети с повече опит, което предполага по-добър шанс за впечатляващо любовно преживяване в интимен и емоционален смисъл. Зрелите жени имат повече опит с мъжете, което предполага и по-добро разбиране от тяхна страна. По-възрастните жени знаят какво искат и как да го постигнат, често са независими и не са малки мрънкащи принцеси, а това привлича много мъже.

Зрелите жени знаят какво искат

По-възрастните жени са натрупали опит и са осъзнали какво искат от живота и връзките. Те се отнасят сериозно към всичко в живота си за разлика от по-младите дами, които тепърва осъзнават много неща. Зрялата жена има ясна представа какви цели да преследва, а това е изключително привлекателно за повечето мъже.

Фактори, които убиват връзките всеки път

По-зрелите и възрастни жени знаят и какво искат мъжете

Повече опит и зрелост предполагат и повече знание относно мъжете. По-възрастните жени са опознали по-дълбоко мъжката природа, познават добре мъжките желание и нужди, не се нуждаят от толкова насоки, колкото по-младите и неопитни дами. Възрастта и опитът са знак за мъжете, че една по-зряла дама може да използва въображението си, а това ги привлича силно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
До 66 преди 1 година
Трепи и ето ти справедливост
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подкрепям 61.
61
0
 
0
 
! Отговори
За съжаление, има преди 1 година
До Митко - За прецаканите жени, писах неотдавна как един с власт купи двустайна панелка в блок с много индийци, в самия крайна София и натири там жена си, навършила пенсионна възраст, син инвалид и по-мака дъщеря студентка. Даде им само мизерно обзавеждане за една стая. Разведе се и за себе си остави страхотен огромен апартамент в центъра на Сф, който прехвърли на новата си жена. Бившата вече жена - без пенсия, синът с инвалидна такава. След 6 месеца разведеният тип почина, остави ги в мизерия
60
0
 
3
 
! Отговори
Митко преди 1 година
#62 все едно аз съм го писал половината.Имах 2 фирми и много работа.Бившата ми беше счетоводител и то умел. Аз не съм обръщал внимание,защото сме едно семейство,парите общи: деца,внуци примерно...Идват дни,остарява човек и какво става.През всичките години бившата си е правила "номера на крупието" (обир по пладне) ,намира начин да си намери млад,но с чужди пари къща,коли и апартамент купи. Бракоразводният адвокат ми каза; от 38 годишен стаж.все още не съм видял прицакана жена,100%дяволи са.
59
2
 
2
 
! Отговори
Ицо преди 1 година
Рачката скоро скъса с неговата.Предлога е бил несъответствие на характерите.То нормално да е това.Човек на 20 си има едни неща в главата,на 30 други неща,на 40 още по различни и т.н.Ако жената си търси млад е секс.При мъж да си търси по млада са интереси.Любов м/у 2-3-4-5 поколения,извинете ме,но е всичко,но НЕ и любов.
58
0
 
2
 
! Отговори
Гецата преди 1 година
Тази статия е написана за Макарона.Той тряска бабички.Според мен човек трябва да е изкълчен за да лягам с жени на годините на майка ми или още по лошото като при макарона с баба ми.В голямата разлика любов няма,освен секс и интереси...Извратени е!
57
0
 
3
 
! Отговори
Адвоката преди 1 година
58 ,може скоро да легнеш и в затвора.
56
1
 
3
 
! Отговори
Бранд преди 1 година
По зрелите жени им става все по трудно да намерят чичко-паричко.И търсят по здрава и голяма краставица.Другият вариант е при зрялите жени е:Когато спонсора и (съпруг...) си намери по млада от нея е да и бие дузпата.През това време го е обирала,направила някакъв начален капитал и,отново си търсят млада,здрава краставица(и).От където и да го въртите при жените всичко е краставици и парите.
55
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ~ /52/ Защо да е преверзия? Ти би ли отказала такъв вид любовни ласки на момчето, което искрено обичаш или на съпруга си? Перверзия ще бъде, ако откажеш. После си измий устата и си целувай детето. Помисли, има ли нещо по-чисто от семенната течност на здрав мъж? Нали точно тя създава децата ти? Като започнете да се правите на по-големи светици и от Господ, тогава звучи перверзно и може да отблъсне мъжа, който вече те е харесал.
54
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Измишльотини.
53
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Вадят по-мека - Бъди рахат! Ако това те спира, значи си контактувал само с тетки, които нямат пари за козметичен хирург да им направи бюст като на Мерилин Монро. Най-засуканите сегашни млади бръмчалки да не мислиш, че са с такива гърди, каквито им е дала природата? Така че, ако искаш попрезряла, но опитна, потърси такава, която се е тунинговала и може да останеш много приятно изненадан.
52
3
 
4
 
! Отговори
Пешо от с.Мечка преди 1 година
Я съм на 38 и легам само със 17 годишни
51
7
 
1
 
! Отговори
До 14 преди 1 година
Че кое сериозно момиче ще иска да го използваш само за секс без да предлагаш нищо сериозно? После, лигла била, защо? Защото ти искаш да я използваш само за секс и затова е лигла така ли? Що за наглост и що за цинизъм бе? Ми такива льольовци ще ходите с дърти брантии докато остареете с такъв издухан акъл.
50
0
 
3
 
! Отговори
добра структура преди 1 година
Оо, сложИхме поантата с лека ръка
49
3
 
6
 
! Отговори
Вадят по-мека преди 1 година
цицка. Това също е важно.
48
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новина за стари рев нив ци.Променливи са възрастовите граници във времето и за двата пола.
47
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Общо взето се забелязва, че започвате да виете на умряло само когато става дума за по-стара жена, когато мъжът е по-СТАР търпите.
46
4
 
2
 
! Отговори
~ преди 1 година
До Анонимен 53 Оралната любов не е ли первезия? и после ходиш да целуваш децата си от едното място на другото, кх
45
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повече от 8-10 години разлика е перверзия. Не изглеждат добре нито по стара жена нито мъж. Обществото забрави морала. Това предшества всеки катаклизъм на цивилизацията. Редно е връстници да създават семейства и да се грижат за децата си и да се обичат. Всичко друго е извращение.
44
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защото имат проблеми в общуването и не могат да си намерят някоя на тяхната възраст. Това важи и за тези, които предпочитат прекалено малки.