Кои правила за връзките пречат на любовта?

Винаги трябва да се извинявате първи, когато не сте прави
24 мар 2023 23:00, Михаела Лазарова
6
Кои правила за връзките пречат на любовта?
Снимка: Istock

Правилата са навсякъде около нас, включително и във връзките. Хората са свикнали да следват определени норми, защото се стараят с тяхна помощ да внасят яснота и ред в живота и отношенията си. Правилата обаче могат колкото да помогнат, толкова и да попречат.

10 важни стъпки, които е важно да следваме в една връзка

Кои са погрешните правила, които мнозина смятат за правилни, но в реалността те само пречат на любовта и връзките?

Не си лягайте скарани

Едно от най-популярните правила за връзките е двойката да не си ляга след конфликт, който не е изгладила. Това правило обаче почти винаги е невъзможно за изпълнение, а не е и нужно. Решенията трябва да се взимат не насила, а с мотивация, с желание. Когато сте готови да водите градивен разговор, направете го. Не го правете само защото е вечер и е време да си лягате.

Винаги бъдете честни, дори да боли

Това правило е погрешно и може да доведе до още повече проблеми. Има някои неща, които не трябва да споделяте и е по-добре да оставяте за себе си. Малките бели лъжи или премълчаването на неща, които биха наранили и не е нужно партньорът ви да знае, е много по-добра стратегия, отколкото да казвате всичко, което ви идва наум.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като кърлеж
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На части, на части да събирате всичко и всички..
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зестрата
2
0
 
3
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Винаги да са честни един спрямо друг - това е нещо много ценно, който има такава връзка наистина е за завиждане. Но какво се получава, когато единият е наивно всеотдаен и затова винаги е честен спрямо другия, но другата половинка от двойката е с лицемерен характер, лъже, хитрува, спекулира с добината на партньора или партньорката? Късметът е от голямо значение, да срещнеш подходящ човек, да не се подлъжеш с грешна оценка по отношение на чаровно, но нечестно същество.
1
0
 
5
 
! Отговори
Взаимно удоволствие? преди 1 година
Ако го/я обичаш, дори да не ти се прави секс, като почувстваш, че той/тя има голямо желание, постарай се да не разочароваш милото. При мъжа е малко по-сложно, защото не винаги самолетът излита, но жената може да направи такова усилие, ако е умна и обича.