5 знака, че връзката ви не е балансирана

Вижданията ви за живота се разминават
25 мар 2023 23:05, Михаела Лазарова
4
5 знака, че връзката ви не е балансирана
Снимка: Istock

Любовните отношения са сложни. В тях винаги има скрити знаци за това какъв партньор имаме до себе си, как се развива връзката ни. Без значение дали ни харесват тези знаци или не, те се появяват като светофар.

Червеният е сигнал, че връзката не е на стабилна основа и може да не е толкова добра, колкото сте смятали преди. Такива взаимоотношения рядко се променят към положителни. Когато сте в разбалансирана връзка, това може да се усети по много неща.

Кои са едни от най-честите ѝ признаци?

Вашите основни ценности не съвпадат

Прекрасно е, когато в една връзка партньорите имат общи хобита, харесват един и същи жанр музика, имат сходни предпочитания за филми и т. н. От друга страна обаче, изграждането на дългосрочна връзка няма много общо със сходните интереси. Тук е важно какви са вашите общи ценности и дали те са достатъчни за развиването на такава връзка.

Защо мъжът ви се държи грубо с вас?

Вижданията ви за живота се разминават

Както вашите ценности, така и възгледите ви за живота трябва да са в съответствие, разбира се не идентични, а просто сходни. Вие може да виждате стабилността само под формата на дом с деца и създаването на ваш малък свят, в който всички да се чувствате добре. От друга страна, партньорът ви може да има съвсем други житейски виждания или да има сходни с вашите, но да ги е планирал за време, което не съвпада с вашите. Ето защо е важно на един начален етап от взаимоотношенията да бъде обсъдена темата с вижданията за живота, за общото бъдеще.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
:)))) преди 2 месеца
ЗАНАПРЕД баланса ще е в розов фрак:)
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами мъжете са от Марс, а жените от Венера. Как да се балансират? Може да се допълват в много отношения, но винаги ще имат разногласия по някои въпроси и всеки един от двойката ще се чуди на логиката на другия и няма да може да я проумее. Така е откакто свят светува и ако искаш да живееш с човек от другия пол, трябва да се приспособиш към странностите му, които не можеш да разбереш.
1
3
 
3
 
! Отговори
Знам такива двойки преди 2 месеца
Тя е зомбирана от идеята да се омъжи още тази година и си го е набелязала като най-подходящ; това я прави глуха и сляпа за останалите младежи, които се интересуват от нея. Той пък много я харесва физически и прави всичко възможно друг мъж да не я доближи, но същевременно е вманиячен от мисълта, че трябва да поергенува още доста години и, ако е възможно, да има колкото е възможно повече секс партньорки, но тази сегашната да му е винаги под ръка. Дебнат се, подозират се и т.н.