Само за жени! Хороскопът ви за април

Очакват ни интересни промени
26 мар 2023 06:05, Михаела Лазарова
6
Само за жени! Хороскопът ви за април
Снимка: Istock

Според звездната карта, април ще ни донесе много промени. Ресурси за постигане на успех и напредък няма да ни липсват, но от нас ще се изискват и усилия. Все пак някои от представителите на зодиака ще получат повече подкрепа от планетите. Освен това новият период може да ни направи по-чувствителни, да ни провокира да действаме необмислено. Повече за всяка зодия вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

През първата половина на април не хабете енергията си излишно. През втората половина на месеца тя ще ви е много необходима за постигане на дългосрочните ви цели. Не се страхувайте да поемате рискове, всичко ще се получи както трябва. Единственото, с което трябва да внимавате, е по отношение на непредвидените разходи. Успехите ще са налице, но ще бъде важно да намерите време за семейството и близките. Физическата активност ще ви помогне да се отървете от пренапрежението и стреса.

4 зодии, за които април ще е фантастичен

Жената Телец

Новият месец няма да бъде лесен, тъй като се очакват големи промени, които може и да не ви харесат. Но звездите ви съветват да не се тревожите, а да приемете случващото се като нещо добро за вас. Разчитайте на интуицията си, тъй като тя няма да ви подведе.

Промените могат да повлияят на кариерата ви, така че ще трябва да отделите достатъчно време за работа. Бъдете по-отворени, тъй като това ще се отрази добре на всичките ви контакти, включително и тези с колеги и ръководство. Опитайте се да намерите време за вас и любимите ви хора и избягвайте конфликтите и пренапрежението. С финансите всичко ще е наред.

Таро карти за април за всяка зодия

Жената Близнаци

Дами, за вас месец април ще бъде по-активен от март. Ще трябва да се адаптирате към бързо променящите се обстоятелства. В работата не се страхувайте да предлагате необичайни решения и идеи, тъй като ще бъдете оценени, а може дори и повишени.

Късметът ще ви съпътства във всичко и навсякъде, в любовта също ще имате хубави мигове. Въпреки това, успехът не трябва да надделява над преценката ви за случващото се край вас. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ехехехехее, цвят пембе
4
0
 
5
 
! Отговори
Жорж Санд преди 1 година
Защо е ,,само за жени"? Нали уж имало равноправие... Така излиза, че само жените (и тези, които се самоопределят като жени) вярват на хороскопи. Познавам и много мъже, четящи тези предписания или слушащи телевизионните чревовещатели и всякакви други гадатели. Мисля, че здравият разум и истинското знание не са мъжка привилегия. И с подобни заявки за ,,женска територия" само създаваме недоразумения и даваме поводи за глупави спорове относно интелекта на жените.
3
0
 
8
 
! Отговори
Жената котка преди 1 година
Хороскопите са само за жени, мъжете се интересуват от астрология, само за да ги дразнят.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Деса въх как мъ уплаши.....
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм мъж и прочетох статията. Многооооо интересно.