5 типа мъже, с които да не си губите времето

Той има различни ценности
21 май 2023 21:23, Михаела Лазарова
42
5 типа мъже, с които да не си губите времето
Снимка: Istock

На всяка жена се е случвало да попадне на неподходящ партньор за любовна връзка. Може би дори повече от веднъж. Когато „на фронта“ се появи нов мъж, към когото изпитваме емоции, бързо попадаме в техния капан. Още в началото на връзката има ясни знаци за това, че мъжът, когото сме избрали не е подходящ за нас. Вижте 5 типа мъже, с които да не си губите времето.

Изглежда, че той се срамува от вас

Обикновено, когато сте на публично място, той изглежда съвсем различен човек. Също така отлага да ви запознае с приятелите и семейството си и винаги се смущава, когато някой ви види някъде заедно. Никога не иска да ви държи за ръка или да демонстрира някаква привързаност публично. Ако не е срамежлив, той вероятно не е правилният за вас, защото по някаква причина се срамува от вас, а това е показател, че може да търси нещо по-добро и вие да сте временно забавление.

Какво да правите, ако разберете, че мъжът ви ви лъже

Той не е уважителен

Ако мъжът, с когото имате връзка или се срещате е груб и вулгарен с вас, ако е конфликтен, ако не е джентълмен спрямо вас, дали заслужава времето и емоциите ви? Уважението винаги е на първо място в една връзка. Никой няма право да се отнася лошо с вас или да ви кара да се чувствате незначителни. Това е било само веднъж или няколко пъти, когато той е бил ядосан за нещо? Вие ли ще бъдете неговия буфер, когато той е напрегнат?

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Изберете най-доброто за вас!
33
0
 
3
 
! Отговори
Тони преди 10 месеца
Женени/обвързани/отвързани
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не!! Няма да ви посещавам и другите страници за една въшлива статия. Даже гледайки от известно време насам как ги пишете тия новини с снимки, които нямат нищо общо по темата мисля да спра да влизам и тук.
31
0
 
1
 
! Отговори
Anonimen преди 10 месеца
Още по темата прочетете на **** ви в ****
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Шест коментара липсват. Интересно, какви ли съвети са давали техните автори?
29
1
 
4
 
! Отговори
Баба казваше преди 10 месеца
Пияница да не е и мързелив да не е, защото кypвaлъкът е до време, а пиянството и мързелът са до гроб. Такива съвети даваше тя за избор на съпруг. Но като се замислиш, същото трябва да е в сила и при избор на съпруга.
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Ало - Хей, Алоооо! Феминистките са от 19-и век. Ти в кой век си мислиш, че живееш?
27
3
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 22 преди 10 месеца
Ти ми напомни за един, чиято приятелка шеговито го попита "Ти защо не ми правиш път, когато влизаме и излизаме?" Той наистина нито й отваряше вратата, нито й правеше път тя да влезе или излезе първа. Той най-спокойно й отговори "А ти защо не ми правиш път?" На ръст беше цяла глава над нея и изглеждаше поне 30 кг по-тежък. Докато има такива мамини глезльовци-тeпeгьoзи, ще има и жени златотърсачки. Ще си казват, "Щом трябва да търпя такова лошо отношение, поне да съм финансово осигурена."
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Търсете си партньор с благ характер и семейни ценности. Като минат десетина години и страстите се поуталожат с човек с лош характер не се живее и деца не се гледат. Хората трябва да се поддържат и физически и психически, емоционално и ментално. И разбира се, всеки трябва да си знае, за какъв партньор може да се класира, защото често харата харесват други, които не са им в категорията. И говоря за истински камества, а не фалшиви, като повечето неща във външността и държанието днес.
25
6
 
2
 
! Отговори
..... преди 10 месеца
Че то мъжете в България над 80 процента са плешиви и шкембелии, другото нещо е че българката няма никаква хигиена на възприятието,със това е израснала и то възприема за нещо нормално.Такива двойки които се срещат в България,на запад не съществуват
24
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Напоследък съм забелязал, че жените масово си падат по хомосексуалисти и плешиви, не знам дали е световна тенденция, но у нас определено се наблюдава.
23
7
 
10
 
! Отговори
анонимна преди 10 месеца
Жените търсят богати поне и заради децата си, не само заради самите тях, а мъжете предимно за да се хвалят пред другите. Тези, дето пищят как жените не им обръщали внимание, са точно такива, дето търсят топмодели, а самите те без никакви качества. През ум не им минава, че по-обикновените жени ще се грижат по-добре и за дом, и за тях самите.
22
8
 
12
 
! Отговори
една преди 10 месеца
Не си губете времето с мъж, дето се интересува единствено от външния ви вид, не си заслужава за единия ....., и запомнете - след рейс и мъж не се тича! А вие мъже, запомнете веднъж завинаги - когато вие почнете да търсите грозноватички и смотанички, ние ще търсим бедняците!
21
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не си губете времето с жени, които само изискват и непременно си търсят мъж с пари, апартамент, скъпа кола и т.н. И запомнете едно много важно нещо - по рейс и по жена не се тича! Не си заслужава заради една цепка, която я смятат за спестовна касичка. Както и мама не дава на тате без пари, така и тате не трябва да дава на мама без пари..
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това тук женски сайт ли е, че се адвокатства за жени. Или феминистко списание.
19
5
 
7
 
! Отговори
Ало преди 10 месеца
Не си губете времето с жени - феминистки, каквито са сегашните,защото ще ви изпият кръвта. Живейте си сам на спокойствие.
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
18, 'без физическо привличане любов няма. Може да станете стабилна двойка, но това ще е договор между съюзници' -- какво лошо в това? любов и безебане може, достатъчно е да харесвате да сте заедно. това е връзка на по висшо ниво от животинската и рядко се среща. ебанетее честно казано отвратително и всеки остарява
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не си губете времето с безсърдечен егоист. Този съвет е и за жените, и за мъжете.
16
1
 
9
 
! Отговори
Няма физическо преди 10 месеца
привличане и химия помежду ви - да го има е решаващото условие, за да започне една връзка, а дали тя ще стане трайна и ще завърши със сполучлив, щастлив брак, това зависи от много други фактори.Но без физическо привличане любов няма. Може да станете стабилна двойка, но това ще е договор между съюзници, които са преценили, че им е изгодно да са двойка.Това не е любов, сделка е. Възможно е също единият да е привлечен физически от другия, който обаче не изпитва влечение, а е манипулатор и използвач
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Плевнелиев, Борисов, Василев, Петков и много други!!