10 начина да се отдалечите емоционално от бившия

Не бъдете жестоки към себе си
27 май 2023 23:00, Михаела Лазарова
20
10 начина да се отдалечите емоционално от бившия
Снимка: Istock

Преодоляването на любовна раздяла може да бъде изключително трудно, особено ако жената изпитва все още емоции към партньора си. Опитвайки се да зарови чувствата дълбоко в себе си, тя обикновено не вижда път пред себе си. Разделите са мъчителни. Те водят до безсъние, апатия, но не са нещо, с което да не можем да се справим. Няма копче, което да натиснем и да изключим емоциите си, но можем да предприемем някои стъпки, по пътя, който ще ни отдалечи емоционално от бившия. Вижте някои от тях.

1. Дайте си малко време да се „излекувате“ - Най-голямата грешка, която правят жените, когато се опитват да продължат напред, е да се отдадат на саморазрушителни мисли и навици. Дайте си време! Започнете да тренирате и да се храните здравословно, като цяло да се грижите по-добре за себе си.

2. Не го преследвайте - След раздялата вероятно ще продължите да се чудите какво прави бившият ви по всяко време на деня. Ще го следите в социалните мрежи, ще предполагате къде ще излиза в петък вечер и т.н.

Знаци, че вие или партньорът ви се нуждаете от повече обич

3. Опитайте се да видите реалността - Нещата може да изглеждат така, сякаш са в най-лошия си вид и това е нормално, защото ви трябва време, за да видите реалността. Светът не свършва, само защото вече не сте в любовна връзка с определен човек. Началото не е лесно, но реалността постепенно ще се открива пред вас.

4. Не намирайте извинения, за да го срещнете отново - Да устоите на желанието „случайно“ да се видите с бившия ви може да бъде предизвикателство. Може би си мислите, че една-единствена среща може да ви върне отново заедно. Трябва обаче да осъзнаете, че това, което не може да бъде поправено в целия ход на една връзка, никога не може да бъде уредено само на една среща.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мише, а как да се отдалечим сексуално?
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мда, още една статия, според която мъжът е някакъв изверг, който вероломно и с умисъл вие зарязал по най-бруталният начин, само за да ви нарани. Това е единствената цел в живота на един мъж, той живее само заради това! Всички са еднакви, А-А-А-Ъ-Ъ-ЪРГХ!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Щом е бивш, значи вече сте се отдалечили. Що за статия?
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За начало си осигурете повече опции за работа!
11
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Михаела, теб само за любовни теми ли са те наели да пишеш?
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дори и да спите с друга жена, няма да е Тя!
9
0
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 10 месеца
Аааа прекратява...когато остареее и си не може. Е тогава не се знае кой точно прекратява т.н. връзка!!!!!
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Имаме такава представа!
7
2
 
6
 
! Отговори
Соросинкява магия преди 10 месеца
за брачно щастие: Навремето за бездетство обвинявали само жените и това била причина за развод.Имало едно място в България, за което се вярвало, че е магично и лекува бездетство в нощта срещу Спасовден - Maймyндepe край Хисаря. Много жени нощували там срещу Спасовден. Кой знае защо, през същата нощ там се навъртали и млади момци ергени. Половината от пренощувалите там булки след 9 месеца раждали. Чак през 20-и век науката доказала, че половината от бездетните семейства са такива по вина на мъжа.
6
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да не му изпраща съобщения ли? Ами ако новият й приятел я е отвел на Малдивите или в някой алпийски курорт за Нова година, а бившият, който я е изоставил и наранил, има възможност да заведе новата си приятелка най-много на разходка в кварталната градинка и да я почерпи кафе в пластмасова чашка от някой павилион, до който топлата напитка се консумира на крак? Защо тогава да не му прати снимки от своя луксозен круиз?
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Как така да не го следи в социалните мрежи и да не се интересува какво прави той? Нали по този начин ще събере информация, въз основа на която ще му скрои някой мръсен номер. Имате ли изобщо представа на какво е способна оскърбената, изоставена жена, която не е искала да се разделя със своя съпруг или с гаджето си, но той я е скъсал с нея?
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тя да не била питала общите им познати за новини, свързани с него! Да, ама ако той вече има ново гадже, жените и приятелките на неговите приятели ще потърсят бившата, за да й съобщят този факт. Ще го направят не от съчувствие, а за да видят как тя ще реагира.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хубавият секс е причината ТОЙ да я потърси отново, ако са се разделили поради някаква друга причина. Но в повечето случаи мъжът не прекратява връзка, в която сексът е хубав.
2
17
 
2
 
! Отговори
Черна магия как да преди 10 месеца
разделите двойка/семейство. Отива се на гробището нощта петък срещу събота. Търси се гроб с цветя върху него. Взима се цвете или букет от него, малко пръст от грроба, поръсва се върху цветето/букета и се казва: Любовта между Х и У от свежа като цветето, увехнала като мъртвеца тука да стане. Да загнива любовта им, да замирааа. После цветето се подарява на двойката.
1
4
 
4
 
! Отговори
11 преди 10 месеца
А копчето на звънеца на комшията?