Седмичен любовен хороскоп за 14 - 20 август

Очаква ни новолуние
14 авг 2023 07:41, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 14 - 20 август
Снимка: Istock

През новата седмица ни очаква новолуние в знака на зодия Лъв, което ни приканва за ново начало. Определено ще имаме желание да изразим най-чистата версия на любовта си към другите. Тъй като новолунието ще бъде в квадрат с Уран, е възможно да вдигнем много шум, докато любовният ни живот се движи в нови посоки. Това може да е под формата на импулсивни решения, може да е лична революция, при която най-накрая решаваме да изкореним модел на мислене, който само ни е блокирал за истинската любов.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Защо мъжете всъщност предпочитат да са обвързани

Овен

През новата седмица Овните може да не се спрат пред нищо, за да реализират определени промени, свързани с любовния им живот. С новолунието през следващите дни, което ще засегне вашия романтичен сектор, може да се подготвите за всякакви възможности. Въпреки това, тъй като това новолуние е в квадрат с хаотичния Уран, възможно е да предприемете подход, който ви кара да изглеждате много по-безразсъдни, отколкото възнамерявате. Внимавайте да не причините „щети“, докато събаряте тези стени към сърцето си.

5 зодии, които са особено предпазливи в любовта

Телец

Докато се освобождавате от моделите на взаимоотношения, които са ви пречели да се насладите на живота в най-голяма степен, ще обърнете страницата към една примамлива глава в любовния си живот. Всъщност тази седмица ще се забавлявате и ще преследвате желанията на сърцето си без извинение. Имате пълното право да живеете радостен живот, пълен с любов, срещи и удоволствие, особено ако сте необвързани. Телците във връзка ще имат хубава седмица за любовта.

Близнаци

Скъпи Близнаци, готови сте да кажете нещо, което никога не сте казвали, за да получите това, което никога не сте имали по отношение на любовните въпроси. С новолунието във вашия сектор на съобщенията, любовта определено е във вашите мисли и планове. Всичко може да се промени. За щастие, ще се окажете в позицията да надстроите начина си на мислене относно любовта и романтиката до прогресивна перспектива, която ви позволява да изживявате романтични ситуации с повече откритост. И това е вълнуващо! 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари