Седмичен любовен хороскоп за 4 - 10 септември

Венера става директна
2
Седмичен любовен хороскоп за 4 - 10 септември
Снимка: Istock

В първите дни на септември ценностите ни в любовта бавно се пренастройват, за да отразят всичко, което знаем, че искаме и заслужаваме. Венера приключва ретроградното си движение. Юпитер, планетата на растежа, ще стане ретрограден, но това вероятно няма да повлияе на любовния ни живот толкова, колкото ретроградната Венера повлия. Тъй като Меркурий все още е ретрограден в проницателната Дева, ще имаме възможност да изгладим всички недоразумения или да проверим информацията за любовен интерес.

Повече за всяка зодия може да прочетете в любовния ни хороскоп.

Овен

Овни, вашият знак повече от всеки друг в зодиака, преживява мощна промяна в любовта, самооценката и ценностите, свързани с всичко романтично. Венера се движи ретроградно във вашия 5-ти дом на любовта от 22 юли и на 4 септември тя най-накрая стана директна. Тази седмица можете да приложите някои от уроците, които ви е дала. Най-вероятно това е свързано с възможността да споделите любовта си, като същевременно запазите самоуважението си. Сега очите ви са широко отворени, както и сърцето ви.

Защо някои хора търсят физически контакт с бившите си, въпреки лошия край?

Телец

Въпреки някои от вас да са имали усещането, че напредват бавно в любовния си живот, до края на седмицата може да се почувствате сякаш сте спечелили от всичко това. Венера официално вече не е ретроградна и това би трябвало да ви помогне. Ретроградността на Меркурий във вашия романтичен сектор, също ще ви окаже подкрепа. Меркурий е в тригон с великодушния Юпитер. Без значение дали приключвате връзка, сега започвате нов романс или имате сериозни взаимоотношения, бавно но сигурно ще подобрите ситуацията си.

Любовен хороскоп за септември

Близнаци

Близнаци, когато най-накрая вземете решение за определена романтична ситуация, ще видите, че слънцето наистина излиза иззад облаците. Мъгливото време може да се е дължало на това, че сте се държали в лоша ситуация или сте отказвали да избирате твърде дълго. Като оставим настрана спецификата, вие сте абсолютно готови да излезете на слънчева светлина и да отворите нов прозорец на възможност за вас, Близнаци. Подобрения в любовта, напредък и положителни промени, може да очаквате в първата седмица на новия месец.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 1 az nali biah lugana ..zna4i pove4e ne jelaia luji . 4akam otkroveni dumi a ne prismeh
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Там е работата, че нищо не ни очаква...в любовта.