Бюти съвети – стъклената пила може да ви осигури по-здрави нокти

Защо ви трябва точно този инструмент
10
Бюти съвети – стъклената пила може да ви осигури по-здрави нокти
Снимка: iStock

Ключът към предпазването и запазването на красив маникюр или педикюр се крие в използването на правилния инструмент в подготвителните етапи, преди да поставите какъвто и да е лак или ноктопластика. Това е моментът, в който използването на стъклена пила за нокти е особено полезно.

Какво е стъклена пила ли? Стъклената пила е точно това, което чувате. Направена е изцяло от стъкло, за разлика от шмиргеловите пили, които сме свикнали да виждаме навсякъде. Стъклената пила за нокти, известна още и като кристална пила, също е за многократна употреба, дълготрайна е и е по-нежна алтернатива на стандартната.

Но има и още нещо, когато става дума за стъклените пили за нокти. Оказва се, че те са тайното оръжие, от което се нуждаете, за да сте сигурни, че маникюрът и/или педикюрът ви остават здрави и красиви възможно най-дълго време.

Каква е разликата между пилите за нокти?

Както вече споменахме, основната разлика между стъклените пили за нокти и останалите на пазара е материалът – първите са направени от стъкло, докато други обикновено са направени от шмиргел или метал. Стъклените пили се описват като екологична алтернатива и може да се разглеждат като шмиргел със супер висока зърненост. Те са по-нежни към ноктите и създават по-малко остатъци от кератин, когато приключите пиленето. Тези пили са и по-лесни за почистване и е по-вероятно да ви помогнат в предотвратяването на напукване.

Цялата статия можете да прочетете в Tialotо.bg

Източник: Tialoto.bg


10
Още по темата: пила
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 месеца
Като имаш три вишу ми е преэ винкелот. Таторутки на винкел прайшли или треа те учим
3
0
 
4
 
! Отговори
Надарена преди 2 месеца
Забраих да фи кажа че имам две три вишу и шъ пиша кот искъм ! Нъль тъй !
2
0
 
6
 
! Отговори
Надарена преди 2 месеца
Начи ся, кът има бюти и уелнес шъ има мноо фъкане и сички ша съ хепи ве!
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Даренчееее, какво е бюти? Ти въобще завършила ли си български език и литература?