4 причини за понижено либидо

Миризмата на партньора ви отблъсква
20
4 причини за понижено либидо
Снимка: Istock

Желанието да правите секс с партньора си е нещо, което обикновено подсказва за привличане, чувства, страст, привързаност, обич. Ако доскоро сте имали нормално или дори високо либидо, което изведнъж е започнало да спада, не бързайте да мислите, че сте спрели да обичате партньора си или че вече не сте привлечени от него.

Има много причини, поради които либидото може да се понижи. Някои от тях са наистина странни и нетипични. Те могат да останат скрити и да не си давате сметка за тях, но имат силата да влияят на либидото ви и на желанието ви за интимност.

Кои са необичайните причини за понижено либидо?

Ниско самочувствие

Ако сте напълнели, имате някакъв физически или емоционален проблем в момента, с който се борите, това може да са причини за понижено либидо. Вътрешното ни състояние е от голямо значение за сексуалното желание. Ако по някаква причина не се чувствате добре в кожата си, това ви кара да се затваряте в себе си и да избягвате физически и интимен контакт.

Миризмата на партньора ви отблъсква

Миризмата на човека, с когото сте ви влияе подсъзнателно на инстинктивно ниво. Въпреки че сме разумни същества, ние хората също се влияем от инстинктивно вкоренени реакции, за които дори не си даваме сметка. Ако по някаква причина миризмата на партньора ви не ви е приятна, това може да ви откаже да правите секс с него.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: флиртлибидоинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само със свиркане и копане на лозе не става.Трябва и коване.
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 14 --- Не всичко ти се разбира. Относно онова, което е понятно в текста ти, те подкрепям, така е.
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
5. Мързи гоБългарската жена иска от мъжа си ласки,внимание, грижи, любов , пари........300 нещаМлад *** от жена си 3 неща -храна, секс и да не го занимава..,на което отговорът е" Оправяй се"Зрял *** иска от жена си 3 неща- храна, да не го занимава и с....каСтар ***- 2 храна и да не го занимава
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Живеете с нерез!
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако напишеш статия на тема 4 начина да облекчим натъртването при 2 часов акт ще съм ти задължен. Това е основното оплакване.
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Отново провокативна снимка с миризливи крака. Докога?!
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изхвърлям кафето у кофата. Жената вчера се дърпа, вика ми по час два всеки ден ни мога. Да беше лето да отида на лозето, но сега къде да се дена, та да забележи че ме нема.
8
1
 
8
 
! Отговори
Дебеланките,Ах:-)) преди 2 месеца
Подкрепям! Пълничка ,добре оформена( тип налята) млада дама със стегнато тяло и гладка кожа. Ммммм, поезия! По-е-зи-я!!!. Никоя от манекенски тип не може да се доближи до тази сласт която струи от тях. Но! Много е важно самите да си знаят цената, да демонстрират самочувствие. Да не допускат маркетинговите щампи да им развалят вярата в собствената цена!!!!
7
2
 
2
 
! Отговори
Причина 5 преди 2 месеца
Съсипа се зелето !
6
2
 
2
 
! Отговори
Смръдльо преди 2 месеца
Като ми се вмиришат краката го кисна няколко вечера подред във нишадър и калиев перманганат.И така до следващия месец/
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И още една причина - жена ви мрънка непрекъснато.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво Мише, най-после статия за секса! Ох, ох, ох...
3
1
 
5
 
! Отговори
Най-сериозна е преди 2 месеца
втората причина и то не когато се дължи на лоша хигиена. Хигиенните навици могат да се променят. Сериозен е въпросът, ако става въпрос за естествения телесен аромат, какъвто има всеки човек. Сексуалното влечение е вид химия. Чрез телесния аромат организмът на другия човек те предупреждава дали съчетаването на твоя и неговия(нейния) генетичен материал ще има за резултат създаването на читаво потомство. Естественият телесен аромат може силно да привлече или силно да отблъсне евентуалния партньор.
2
1
 
9
 
! Отговори
Обстановката вкъщи преди 2 месеца
Пропуснали сте най-важното - психологическият аспект на домашната обстановка. Ако свекървата подслушва нощем до вратата на спалнята на младата двойка или ако злобна, застаряла, неомъжена зълва или балдъза непрекъснато прави интриги и скандали, може да ти се отще да правиш някои неща под юргана.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не познавам млад любител на кафето, който да е с понижено либидо. Също така, нито една от по-пухкавите девойки, които познавам, не се е отказала да търси любовта, желаят физически ласки точно толкова, колкото и стройните им връстнички. Дори се твърди, че като любовници дебеланките били много по-разкрепостени и всеотдайни в секса, защото по-рядко им се случва мъж да ги хареса. При затлъстелите мъже обаче положението е друго - хем му пречи шкембето, хем има комплекси, че изглежда смешен без дрехи.