Шестте женски поведения, които отблъскват всеки мъж

Кое женско поведение е най-отблъскващо?
27 май 2024 23:00, Теодора Драгоева
79
Шестте женски поведения, които отблъскват всеки мъж
Снимка: iStock

Повечето мъже не се примиряват с някои женски поведения, които не заслужават или поне не задълго. Те не се задоволяват с арогантни жени с ниски стандарти, които постоянно се оплакват.

Не е тайна, че мъжете и жените имат различни вкусове, когато става дума за противоположния пол. Въпреки че няма единна формула за това какво представлява „перфектната жена“, има определени качества и поведения, които са просто едно голямо НЕ за мъжете.

Нека да разгледаме по-подробно от гледна точка на една жена, какви качества и поведение мъжете намират за най-отблъскващи:

1. Жена с арогантно поведение

Първо: нека изясним, че арогантността не е същото като увереността. Арогантната жена ще каже на мъжа какво да прави, но уверената жена очаква нейният мъж да знае какво да прави, защото тя знае какво предлага.

Арогантната жена се опитва да командва мъжа си, което е много безсмислено. Правейки това, тя му създава впечатлението, че мнението му няма значение за нея, което от своя страна предизвиква несигурност.

Да бъдеш арогантен идва с много недостатъци, но най-важният е, че изглеждаш студен и незаинтересуван. Ето защо мъжете не могат да се отворят и да развият дълбоки чувства към такава жена или да усетят емоционална близост с нея.

Цялата статия можете  да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: арогантно поведение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
3
 
! Отговори
Извод преди 1 месец
Всеки нормален мъж живее с мисълта, че е закрилник на жена си и на цялото семейство. Значи, жената до него просто не бива да спекулира с тази нагова представа и да се прави на абсолютно безпомощна и непрекъснато нуждаеща се от него, "за да функционира", както е казано в статията.
57
1
 
1
 
! Отговори
СУФ преди 1 месец
Чудесна статия за разкарване на досадни натрапници. Благодаря.
56
3
 
3
 
! Отговори
една жена преди 1 месец
Най-после една статия, под която да се оплачат на воля читателите :)
55
2
 
3
 
! Отговори
До 59 преди 1 месец
Проблема е, че беше сериозна и не беше шега. Тя не е излизала на слънце...и кожата и не търпи слънце... Разбрах го по-нататък.
54
2
 
7
 
! Отговори
Гражданин с електрич преди 1 месец
Тя и с малки да е ..има такива аз минавам с прахосмукачката тя си вдига краката докато седи, да мина и под тях... Заета е... С нищоправене.
53
2
 
6
 
! Отговори
селянин с BMW преди 1 месец
Жена с големи нокти реално не върши нищо!Такава-един-два пъти-и пътя!
52
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Една съседка преди 20 години беше мечтата на всички ръкоделци от квартала, сега клони към 40-те от години е сама, защото като беше млада и готина се вози на скъпи коли и сега всички са под нивото й. А тя се мота сервитьорка и все още избира...
51
1
 
15
 
! Отговори
У нас днес преди 1 месец
Лесните за завоюване жени не били интересни за мъжа. Да, по-трудно спечелената е по-интересна, но това може да се случи само ако живеят на село или в малък град, ако са колеги, състуденти или са в една компания. Защото, ако нямат поводи и случайни ситуации, при които да се виждат често, българският мъж много рядко проявява интерес спрямо момиче, което му е отказало да се видят още първия път, когато й е предложил това. Същото важи и за онези, които не приемат да правят секс след само 1-2 срещи.
50
3
 
4
 
! Отговори
т.4.ТвърдеНуждаещаСе преди 1 месец
жена - Само два пъти в живота си срещнах двойки, при които жената е от този тип или поне така се държи, защото мъжът приема, че това е нормалното поведение за съпругата - да бъде като послушно малолетно дете. Тя не работи, посветена е на домакинството, за всяко нещо се обръща към мъжа си, включително когато трябва да се отиде до някое учреждение или медицински преглед, мъжът й трябва да я придружава, защото той знае какво трябва да се прави извън дома им. Едната двойка дори нямаше деца.
49
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Излиза на кафе с приятелки. След няколко часа се връща и влиза в банята да се къпе.
48
3
 
13
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
Достатъчно е първото и няма защо да прелиствате нататък! Някоя, прави ли се на демонстративно ,,силна", това е всичко друго, но не и жена!
47
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Седмо - търси задължително мъж с много пари, нетипично скъпа кола, считайки, че негово задължение е да осигурява всичко финансово, да прави все повече пари, да я мандахерца по скъпи ресторанти и екскурзии. А тя или само да лентяйства, или дори и да работи и да изкарва, ако ще много пари, те са си изцяло за нея. Мъжът - ако неговите свършат, да изкара/намери други. Само че мъжете не са глупави и дори и да е богат, няма да я търпи такава - ще я изгони.
46
2
 
10
 
! Отговори
Програмист преди 1 месец
Аз имам проблем защото съм програмист и взимам хубави пари. Някакъв спи с приятелката ми и тя не ми казва нищо и аз си мълча щото вечер чувам разни мощни звуци от не толкова нови коли но пък направени и гърмят може би конете са им доста повече от моята чисто нова Шкода.
45
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
да сте крокозъбел като дърева и миcиpкитe от двата пола работешти в днес bg
44
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Патил /7/ Питала те е защо караш срещу слънцето. Не ти ли дойде наум, че може да го е казала на шега?
43
4
 
12
 
! Отговори
До 55 преди 1 месец
Нека да позная !!! Ти си вечно недоволната стара мома която никой истински мъж няма са търпи и търсиш някой *** с пари но всеки като те усети ти бие шута и все си сама
42
0
 
12
 
! Отговори
В Бг е друго преди 1 месец
Много мъже са доволни, ако жената се отнася към тях като в онази стара песен, "Ти си ми Боооогът, ти си ми цаааряяаааа". Ако тя се държи с него като с приоритет N1 в своя живот и неперкъснато му показва, че е силно заинтересувана от него, той е убеден, че заслужава това и че най-после е срещнал онази, която го е оценила. Ще бяга от такава жена само ако тя наистина хич не му харесва или ако е някой сметкаджия, който преценява, че трябва да си намери по-изгодна брачна партия.
41
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А кои са шестте мъжки поведения, които карат жените да не им пускат?1. алкохолици2. груби и аругантни3. Смятат се за голямо нещо, а са едно нищо4. Пускат се от полата на майка си и се хващат за гърба на жената5. Мързеливи и с липса на лична хигиена6. Не се сещат да подарят еьно цвете на жената до тях( с малки изключения на 8-ми март
40
16
 
7
 
! Отговори
А де? преди 1 месец
Най-отблъскващото е да не си бръсне пундата, защо ние ше *** ли или ще плетем?
39
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Искаща жена, крещяща, съскаща... Я да се такова самичка....