5 причини той да не вярва във връзката с вас

Нуждае се от постоянното ви одобрение
30 май 2024 23:00, Михаела Лазарова
19
5 причини той да не вярва във връзката с вас
Снимка: Istock

Когато приемаме любовните срещи и взаимоотношения за нещо сериозно и искаме да срещнем надежден партньор, знаем че доверието е фундамент. В началото всичко е прекрасно, любовта може много да ни заблуди за чуждите недостатъци. Докато не започнат да се проявяват онези с доверието. Повечето хора изпитват проблеми с доверието в отношенията си в някакъв момент от живота си. Истинската интимност може да се изпита само след като и двамата партньори са прескочили подобни препятствия. В противен случай започваме да усещаме, че партньорът ни сякаш не вярва в това да има връзка с нас?

Защо и как липсата на доверие е в основата на това?

Досега не се е научил как да се доверява

Проблемът на мъжете с доверието обикновено възникват още през детството им, смята западни специалисти. За съжаление, родителите невинаги се свързват с децата си по отношение на емоциите, не са били за тях най-добрият емоционален модел за подражание. Неспазените обещания например се чувстват като предателство и засягат способността им да се доверяват на по-късен етап от живота им, вече като зрели мъже. В някои семейства момчетата от малки чуват, че на жените не може да им се има доверие и растат с тази мисъл.

Той не иска да рови миналото си

За съжаление, малко мъже се задълбочават в проблема с доверието си, защото по този начин се разпалват стари и болезнени спомени. Проблемите с доверието засягат много аспекти от живота на мъжа и често с болезнени последици. Обикновено отношенията им с жените са в постоянна борба около доверието. Когато в миналото е бил предаден, той става особено предпазлив за бъдещето.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
До 16, продължение преди 1 месец
лаборантка да изреди няколко млади специалиста и накрая да се окаже съпруга на доцент, дане говорим за щуротиите в света на програмистите. Според мен, примерите ти са по-скоро теоретични. Прав си относно посредствените, но скромни момичета с големи претенции. Но пропускаш много по-често срещания случай - девойката не се съгласява веднага на секс и иска да разбере дали той е със сериозни намерения. В това време в ръцете му се навират "дашни", някоя от тях забременява и той поема отговорността.
16
0
 
0
 
! Отговори
До 16 преди 1 месец
Ти знаеш пример от Варна, други обаче стават президенти и министри, а относно жените им цялата държава знае много неща. Даваш примери, каквито важат за най не-умните моми, но и те си намират не много интелигенни женихи. Пропускаш факта, че има мъже които се хвалят с измишльотини и така създават възможност истинските авантюристки да отричат "подвизите" си. Много по-често срещан вариант е шавлива мед.сестра да хване доктор, секретарка с няколко любовника да разведе шефа и да се омъжи за него
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 13 Представи си какво е за мъжа някой да каже "Тая твоята как само прави........" или "Опънах я, ама не е стока и я заразах, а виж тоя гл.у.пак как й се върза.". Помниш ли варненския политик, чиято жена му срина кариерата с порното си на младини? Кой мъж от потекло или с кариера иска да си заложи така бъдещето?
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 13 По друг начин казано- разтраканите си остават държанки/любовници до пълното си амортизиране.Брак- почти 0 шанс.Казах защо- името на жената може да срине това на мъжа.Колко мъже имат "посредствена жена" вкъщи, но не я напускат за любовница?Добрите момичета най-често остават сами,защото са търсили мъже над нивото си.Няма как да си средна хубост от средно потекло и да дойде Брад Пит да те вземе.Затова и имат връзки,но кратки-мъжът не ги харесва по начало.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 13 Вярваш ли си? Повечето са държанки за цял живот, мъжете ги въртят(развеждат се) за по няколко години, остават стари моми или се женят за мъже, които в разцвета си не биха харесали. Дай пример на "живяла много" и сега щастливо женена, без разводи. Никой желан от жените мъж- с визия, успял, не иска да му се подиграват, че е обрал б..лука на другите. Е, вземат чалгаджийка или манекенка за 1-2г и скачат на следващата, ама това като секс кукла става в един момент.
12
2
 
0
 
! Отговори
До 7, 11 и 12 преди 1 месец
Това, което си написал звучи хубаво. Но защо тогава животът го опровергава? Почти няма разтурено момиче, което да не е успяло да се омъжи и в повечето случаи хващат най-добрите момчета. Предполагам, че това е така, защото покрай опита си с много секс-партньори са научили доста неща за мъжкия характер, а също и знаят какво да правят в леглото, за да му вземат акъла. И, колкото и банално да звучи, много от старите моми са бивши добри момичета, като не една и две от тях са били и хубави на младини.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Есенцията е в мисълта "Жените търсят мъже с бъдеще, а мъжете търсят жени без минало.". Втората важна мисъл- "Жените пазят ключа към секса, а мъжете пазят този към връзката.". Феминистите и модерните "психолози" забравят тези прости факти и говорят глупости за увереност, неумение за доверие и т.н. Ми, не. Цял град я е минал, ще те е срам да ти е жена и да ти се подиграват. Мели и се налага, не е вече привлекателна...Черните точки водят до секс и лъжи, но никога да не иска и да те показва публично
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Т Съвсем в реда на нещата от биологична гледна точка. Мъжът на младини има средно по ерекция на час. Толкова му е силна нуждата от секс. Затова и като поведение дели жените на ставащи за връзка и само за задоволяване. Жената от своя страна ражда, трябва й защита, докато децата растат. От там жената дава секс на харесвания за връзка.Мъжът дава връзка на харесваната за такава жена. Не е до красота, а до характер, дали го слуша, да не го срами с минало, да може да му роди деца, тогава и външност
9
0
 
2
 
! Отговори
Т преди 1 месец
Т ой не вярва на никого, но не оставя пренбрегната дъска.
8
0
 
1
 
! Отговори
вгз преди 1 месец
Правиш групов секс с *** пред него и той дори не е поканен. За да не се чувства пренебрегнат, казваш на *** да го опънат и него.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не се бил; научил да се доверява... Те половината бивши ***, а искат да им се доверява. Като лъхаш на недоверие отвсекъде няма как да ти се има доверие ;)
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 5 Рядко мъж има 100 жени да го гонят, та да е това причината. Просто не харесва жената, с която е. Особено днешните жени са с куп партньори в миналото, не слушат мъжете, гледат само себе си и не правят компромиси в името на връзка и семейство, често изборът на мъжа са стари моми или разведени с деца, с наднормено тегло, мъжкарани. Няма нормален мъж да иска такава жена за семейство. За секс от немай къде става и мъжете така и третират жените. Няма читава жена да не се е оженила, но са редки.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обикновено причините са по-различни. 1. Не ви харесва достатъчно 2. Имате минало с много мъже 3. Имате деца 4. Липсва ви женственост и показвате, че сте конфликтна Мъжете са много лесни за омайване и почти нямат претенции, но жените не разбират, че тези 4 неща могат да ги вкарат в категория "само за секс" от самото начало и никога да не могат да излязат от нея. Нещо като категория "само приятел", която жените поставят на мъжете е. Грешката на жените- срещи и секс не значат връзка за мъжа.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая от снимката не е лоша, ама що така се е нашарила като писано яйце!
3
6
 
4
 
! Отговори
Най-често преди 1 месец
срещаната причина - още му се ергенува, затова избягва да създава сериозни връзки дори и с момичетата, които много му харесват.
2
3
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 месец
Нее поръчка и ве вервам
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поръчкова глупост!