Бабата на Джъстин Тимбърлейк предпочита Бритни пред Камерън Диаз

Баба Шадие Бомар все пак е щастлива, че Джъстин ходи със звездата от “Ангелите на Чарли"
26 яну 2005 13:35,
Бабата на Джъстин Тимбърлейк предпочита Бритни пред Камерън Диаз
Бабата на поп звездата Джъстин Тимбърлейк заяви, че предпочита нейният внук да се ожени за бившата си голяма любов Бритни Спиърс, вместо да ходи със сегашното си гадже, холивудската дива Камерън Диаз.

70-годишната старица твърди, че винаги е харесвала поп принцесата, която сега е щастливо омъжена.

Баба Шадие Бомар все пак е щастлива, че Джъстин ходи със звездата от “Ангелите на Чарли”, но никога не е спирала да се надява, че той ще се върне при Бритни.

Бабата разказва, че е била съсипана, когато Джъстин и Бритни скъсали през март 2002 г. Въпреки слуховете, че “токсичната” принцеса изневерявала на певеца, баба Шадие е склонна да приеме по-младата от Камерън с около 10 години Бритни обратно.

“Той беше с разбито сърце, когато се разделиха и винаги ще я обича”, казва бабата.

Интересът на бабата на Джъстин може да не е само от добро сърце. Бритни е доста по-богата от Камерън Диаз. Холивудската дива е доста алчна и въпреки че взима по 20 млн. долара на филм, “изцежда” Джъстин до дупка. Само за почивката си това лято Джъстин се изръси с 200 хил. долара за наема на къща на Хаваите за седмица, където с Камерън караха сърф.

Бившата звезда на бой бандата “N'Sync” е натрупал около 100 млн. долара, а Камерън - около 50 млн. долара. И двамата обаче изглеждат като абсолютни бедняци в сравнение с Бритни, която чието лично състояние е в размер на 500 млн. долара.

Спонсорирано съдържание