Балканска лудница в Мюзик Айдъл

Ментор на талантите беше ромската певица Бони
20 май 2008 17:15,
57
Балканска лудница в Мюзик Айдъл
Тома пя Simarik на Таркан, при това в оригинал на турски. Снимка: Булфото

Балкански ритми разтърсиха сцената на Мюзик Айдъл и тя едва не подскочи. В залата прозвучаха песни на сръбски, гръцки и дори турски език.

Ментор на талантите беше ромската певица Бони, но и Есил Дюран се намеси при изпълнението на турски - Simarik на Таркан. Парчето беше дадено на Тома, който се справи изключително добре според всички.

Най-много аплодисменти получиха Шанел с гръцкия хит на дует Антик Dinata, Dinata и Пламена, която пя Забранени град на сръбската турбофолк звезда Цеца Величкович.

След индивидуалните изпъления, които бяха солидно подкрепени от танците на балет Dream girls, започнаха дуетите. Айдълите трябваше да пеят по двойки популярни български парчета.

Нора и Пламена почти щяха да съборят зала 2 на НДК с изпълнението си на „Ветрове“ на Лили Иванова, което беше с различен аранжимент.

След дуетите Есил се появи на сцената с песента „Кен лий“, която беше с ново балканско звучене. Айдълите, водещите и дори Дони друснаха по един кючек.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
миналогодишния айдъл, тези са бледо копие на таланти!!! Не съм специалист във вибрато,тонове и тн., но не са особено големи таланти! Все пак нали музиката е послание за широк кръг хора, а не за някакви специалисти, които разбират от вибрато??? Това като в онази реклама на кола където момичето си признава че "не разбира черен квадрат?" И аз така не ги разбирам???
35
0
 
0
 
! Отговори
x преди 15 години
Ne iskam da kazvam,vijte Turtsiq,no si e taka.Edva li ima na sveta narod s po-koloritna muzika.Tezi ,koito se zanimavat s muzika trqbva da znaqt za tova.Narodnata muzika ot ralichni oblasti;Trakiiska,Egeiska,Chernomorska,Vatreshno Anadolska,Istochno Anadolska...V paralel s tova Sanat muzik(klasicheska);Arabesk pop.Kakvo iskah da kaja.V turtsiq ima kakvo da se slusha.V BG neshtata ne sa taka.S taq chalga odushihte;Pirinskite pesni,Dunavskoto horo,Paidushkoto horo,Shopskoto...Dano neshtata vzemat dobar obhvat
34
0
 
0
 
! Отговори
закусвам с мастика преди 15 години
Ми НЕ ГИ ГЛЕДАЙТЕ!!!А аз ги гледам,щото ми ХАРЕСВА!!!
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не се пенете, такъв е българският народ. Айдълите само отразяват действителносттта.
32
0
 
0
 
! Отговори
Апостол Апостолов преди 15 години
Телевизията напоследък: пълен триумф на простотията и простащината. Атентат срещу здрави разум и добрия вкус.А. Апостолов
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Къде отидоха великите времена на интелигентната музика като Art, Progressive, Hard, Glam rock-а??? За какви балкански лудници чета в тази статия? Каква е тази топ-селяндурщина която се издига на пиедестал в днешно време? Какви европейци и космополити искаме да бъдем, след като не можем, а и не искаме да надскочим дребния си и отвратителен ориенталско-кючеклийски манталитет? По мое време културните хора слушаха друга музика, а тази, сегашната, скотската музика слушаха само утайките на обществото, изхвърлените, барабите, които ходеха по парковете с китара, пиеха домашна ракия и пееха грозни сръбски, гръцки и турски извращения. Явно истинските времена на културата са безвъзвратно потънали. АМИН...
30
0
 
0
 
! Отговори
Elena преди 15 години
Нямам идея защо толкова се лансират Нора и Пламена???Има усещането,че е така..Ужасни са..Е,Тома,Деница и Шанел наистина са добри..И Ясен..Но,ония две"булки"..Те просто крещят и дразнят само..
29
0
 
0
 
! Отговори
метакса преди 15 години
Явно не сте разбрала коментарът и критиките ми .Виновни,ако смея така да ги нарека,са организаторите и продуцентите на МА2,и сятам че това е последното място, където кандидатите за слава певци ,биха доказали талантът си.
28
0
 
0
 
! Отговори
д преди 15 години
Вън Шанел от Мюзик Айдъл
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
a be tova na snimkata koi bardak e iskam dasi plata
26
0
 
0
 
! Отговори
метакса преди 15 години
С последният понеделнишки концерт на айдълите,драматичните обрати в шоуто приключиха.Шекер -лукума, овкусен с шам фастък и узо , не успя да трогне сърцата на домакините ми гърци.Хората не разбраха и дума от родният си език, на който Шанел пя,и това толкова не беше толкова важно ,а констатацията ,че девойчето пееше фалшиво. А след появата на Нора в загадъчен стайлинг,трябваше на ново да обяснявам на любезните ми домакини,че това не е комедийно шоу, а сериозен Мюзик Айдъл. Досадно ми е да продължавам с коментарите си и като че ли, свръхкичозността и недостатъчното дозиране на простотия ,омръзват.Върхът в този пасквил ,беше изпълнението на журиращата шоуто,а аз бих посъветвала Валентина Хасан да си потърси авторските права.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
още ли дават тая простутия
24
0
 
0
 
! Отговори
еми преди 15 години
на тая снимка са като порно звезди
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tova 6ou ne6to mnogo zatupq naposleduk... I mai vsi4ki zapo4naha mnogo na seriozno da se vzemat. Durjanieto da debelata i Nora otvratitelno, Toma ne pokazva ni6to novo... Samo Qsen e neprinuden i veselqk i donqkade Shanel. Drugite ne mi dopadat. Da ne govorim puk za rusoto .vence
22
0
 
0
 
! Отговори
Stan преди 15 години
Ех, на който не му харесва да не гледа... а Нора и Пламена наистина бяха страхотни на Ветрове за разлика от останалите и това не е мнение на редакторката, а на журито и на повечето хора...Шоуто е велико, да може да има и по-хубави, но и това ме кара да се чуствам страхотно, за разлика от всички други реалита предавания...
21
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 15 години
моля, да се чете Фрау Льохманн, (за съжаление във форума не се излязоха немските букви)
20
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 15 години
Прекрасни певци.Frau Löcmann с госпойца Фльорца не ветрове, а цели урагани завихриха с крясъци. Тома приличаше на немощен дъртак, без никакъв живец, що не го научат на сценично държане. Върха обаче беше певческото недоразумение Дюран.Но спечели публиката - отново повдигнаха познанието й в световната безвкусица и кич (едно и също) - великото произведение Кен Ли
19
0
 
0
 
! Отговори
georgepetev@yahoo.co преди 15 години
horaaaaaaa balgariq nashumqva s prostotiqta si i nishto drugo ! ne badete taka sapri4asni na neq a se stremete da sazdavate neshto hubavo i stoinostno neka badem kato ХОЛАНДЦИТЕ ! СЕЙТЕ ТРЕВА И ЖАНЕТЕ УСПЕХ :)
18
0
 
0
 
! Отговори
Sartana преди 15 години
Ъ! Админа спинка! Виж коментар 10,бе! Има и свръхнадарени ***,могат да си пускат компютъра сами!
17
0
 
0
 
! Отговори
Дино преди 15 години
Какво може да се очаква от една *** без образование и една zlobna туркиня, която стана известна покрай това предаване ? Да не говорим за двамата кратунковци Иван и Андрей, които от самото начало на появяването си в ефира са толкова бездарни, че няма накъде.