Куклата на поп фолка остана гола

Андреа се съблече. Отново в същия болезнено рус стил
28 май 2008 17:43,
124
Куклата на поп фолка остана гола
Снимка: Плейбой

Въпрос на време беше най-кукленската поп фолк певица - Андреа, да се съблече. 

Гола. Болезнено русата бивша манекенка- знаменитост се появи на корицата на новия брой на списание „Плейбой“.

Преди време Андреа сподели, че не намира нищо в лошо в това да прилича на кукла Барби. Не намира и нищо лошо в това да пее поп фолк.

Андреа е носителка на титлата Мис Туризъм и има почетна титла от друг местен туристически конкурс. Има връзка с боксьора Кубрат Пулев. Андреа има и по 370 кубика силикон във всяка гърда.

Вижте още


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
модна преди 15 години
Защо "куклата на поп фолка" та те всички там са кукли - гърди пълни - глави празни!
102
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да спиш с тая е все едно да спиш с надуваема кукла...
101
0
 
0
 
! Отговори
bigbo3 преди 15 години
:( basi,kat bqhme gajenca ne izglejda6e taka,a i be6e kat talpa,no horata se promenqt,qd me e :(
100
0
 
0
 
! Отговори
I преди 15 години
Кога ще стане така, че вместо силикон в гърдите да слагат мозък в главите? Ама де тоз акъл?
99
0
 
0
 
! Отговори
пластичен хирург преди 15 години
Форумът е пълен с виртуални мечтатели : )! Е, останете си с илюзиите. Като се събуди до вас това чудовище с планински бюст и инфантилен таз, без пласта грим, мигли и изкуствено издути джуки, ще бягате през 9 села в десето. А като се окаже, че има 10 думи речников багаж, ще разберете защо е с Кубрат, а не с някой от вас. Много говорите и не биете : )))...
98
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Красавица
97
0
 
0
 
! Отговори
не поправим преди 15 години
Всеки може да мечтае, колко си иска. За всяки влак има определени пътници. Не всеки може да я е..е. За това не бива момичето да го хаем че е еб...ливо.Тя е млада и хубава и нека радва тези който могат да я притежават.Аз такива пу...ки виждам всеки ден и все едно не искам всички да ги е.. Макар, че ги виждам голи.Трябва да ги уважаваме, за това, че можем да се радваме с тях
96
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
naish li kak i dreme na neya kato na kvo i gledash.. tya si izkarva parite ot seksualnata ti nezadovolenost dokato se kipri po fotosesii v udobni legla i spa centrove, dokato ti se bluskash po 10 chasa seki den na stroezha... smeh... :D
95
0
 
0
 
! Отговори
princesa преди 15 години
e tupo
94
0
 
0
 
! Отговори
не поправим преди 15 години
Аз мисля, че тя е в поне това отношение възпитано момиче и знае как да се представи пред интересуващият я ***. В леглото аз немога да допусна нито една мисъл, че тя ще легне неподготвена.Според мен, тя е ангел. Тясно, голо, нераждало .Хубави гърди . Прекрасно тяло. Какво повече трябва на един добър мъж и еб..ч! Прав ли съм?!
93
0
 
0
 
! Отговори
томов преди 15 години
Айде сега на всички тука им е кисело гроздето. Какво го плюете момичето? ВЕрно не може да пее, но пък кой от бг изпълнителите - говоря за абсолютно всички стилове, без естрадата, операта и фолклора, може да пее?Девойката е правена по мъжкия масов вкус, за да е оборотна. Който не я харесва, не е длъжен да пише срещу нея и да я обижда.
92
0
 
0
 
! Отговори
въпрос преди 15 години
Добре, щом ти харесва, но ще те питам ти виждал ли си я без грим и без фотошоп, гарантирам, че ще се разочароваш, въпреки очевадните й преимущества под брадичката...
91
0
 
0
 
! Отговори
не поправим преди 15 години
С такива данни като у ней...?! Може би някои нямат тази възможност да я е.. , затова и говорят не свързани работи.Не знам. Тя е чудна ***!
90
0
 
0
 
! Отговори
не поправим преди 15 години
Виждатели? Вие сами стигате до извода, че тя е само жена. На ней ней трябва да пее или речи да рецитира. Тя нее виновна в това, че е ***.. . Вие гледайте на ней само като изглед и ще измените мнението си към ней. Моето мнение е , че тя е п...и то сголяма буква! Огледайте я по-внимателно!
89
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
В един бар в Холандия фейс контрола им е намекнал че има по подходящи места за такива като тях!!!!Взели са я за травестит!!
88
0
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 15 години
*** *** АМА ***! Не може да се изказва по интервюта, не може да пее - ест. щото е чалга певица, искала да стане известна богатият й татко й налял пари и готова нашата звезда. Гласът й е като на мутирал пубертет, не знае как да се държи на обществени места и как да отговаря на въпросите. Иначе в Син сити се надува и е първа фръцла пред чичковците... Срамота да слагате такива "кукли барбита" на първа страница
87
0
 
0
 
! Отговори
не поправим преди 15 години
Ти какво искаш? Тя е родена само за , разбери.Освен това тя и не трябва да отдава . Като искаш нещо друго вземи си коза или крава. Те хем ще ти дадат полов обект хем ще те олижат както ти искаш. Или мажи си ръцете с грес за да нямаш мазоли. Това е съвет от доктора!
86
0
 
0
 
! Отговори
arti преди 15 години
Какво по различно може да предложи в секса
85
0
 
0
 
! Отговори
не поправим преди 15 години
Абе какво разбирате от жени. Силикон имате в главите си. Това е за мъже не като вас със силиконови ***. Андреа е родена само за е... и да я гледат. На мен тя много ми допада.
84
0
 
0
 
! Отговори
Rhiad преди 15 години
Бих я тряснал...