Шортените страсти на проф. Вучков

Професор Вучков пленява почитателки с първата си лятна фотосесия
24 юли 2008 18:45, Петя Славова
58
Шортените страсти на проф. Вучков
Снимка: Богданов и Мисирков

Професор Юлиан Вучков дълго размишляваше за страшните времена и пошлите нрави.

Много неща научихме от него, като мнението му за порнографията, например:

“Такива гадости, не се пускат никъде в големите национални телевизии... а тук са се разгащили, размахали са си това, което им стои под коремите... и просто са загубили всяко чувство за мярка”...

И без да размишляваме (защото, най-малкото, не сме професори), ще ви покажем страстите на професор Вучков.

Вижте тук

В началото на този месец професор Вучков е направил първата си лятна фотосесия. Студиото на фотографите Богданов и Мисирков е превърнато в плаж. За целта са изсипани 5 кубика пясък, събрани са всякакви плажни аксесоари – от плавници и шнорхел, през крокодил, косатка и пояси, две момичета пробвали различни бански... И всичко това с единствената цел ТВ2 да пожелае "приятно лято" на своите зрители.

Оказало се, че има още потенциaл в професора и екипът, организирал фотосесията, предложил знаменитият водещ да участва във втора сесия, на различно място. И така- на 18 юли е направена втора сесия на професор Вучков, този път в Бояна.

PR-ите на това културно наследство ни увериха, че първата сесия отнела на екипа повече от 3 часа, в които професор Вучков поискал почивка едва за 15 минути.

Всъщност... ще спрем до тук, защото ако бяхме в неговото предаване, отдавна щеше да ни е казал: "следващият зрител!"...

 

 


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
. преди 15 години
dobre vij snimkata glypa4ko takava ti. moje li toq da se vzima tolkova naseriozno i da im e xvanal glavi4kite na gospojitsite vse edno 6te my go lapnat v sledva6tiq moment.toi si znae e osnovnata mu auditoria e ot takiva koito iskat dase podigravat. i e dovolen za6toto vse pak i tova e auditoriq
36
0
 
2
 
! Отговори
. преди 15 години
dobre vij snimkata glypa4ko takava ti. moje li toq da se vzima tolkova naseriozno i da im e xvanal glavi4kite na gospojitsite vse edno 6te my go lapnat v sledva6tiq moment.toi si znae e osnovnata mu auditoria e ot takiva koito iskat dase podigravat. i e dovolen za6toto vse pak i tova e auditoriq
35
0
 
2
 
! Отговори
Маринета преди 15 години
Стига сте дрънкали глупости,бе *** такива.Никой не отрича,че проф.Вучков е самовлюбен,че е много труден характер,че е нервен и избухлив,но и хайде да не си кривим душите,че е супер-умен и знаещ.Много по-умен и знаещ от всеки един от вас.В предаването си говори САМО истини и е много жалко,че нито един от пишещите не си е направил труда да изгледа и изслуша едно негово предаване,ама иначе мозъци сте седнали да ръсите.Харесвам го много,заради ерудицията и заради огрманата енергия ,която има.На тази възраст кипи от енергия и желание за работа.Много ми е интересно вие на неговите години дали ще се чувствате по този начин или ще сте едни склерозирали старчета,които дори внуците си няма да познават.Така че спрете да го обиждате,а вижте положителните му черти.Друг въпрос е,че аз искрено се смея,когато някой го обиди в ефир,не защото съм съгласна с обидата,а защото Вуцата се дразни много,реагира първосигнално и става голямо шоу:) Уважението от мен той си го има.
34
0
 
2
 
! Отговори
az преди 15 години
А,бе,докога ще ни занимавате и отвличате вниманието от наболелите бол проблеми на страната с разни миришещи на нафталин особи.Вижте го "ПРОСТесора",че му се подава некролога от джоба на гащетата.Оставете го да си лекува простатата и ишиаса.Аре,издухана история!!!!!
33
0
 
2
 
! Отговори
popcorn преди 15 години
Дари, първо не се знае дали тази непушеща, непиеща, морално здрава, красива и много интелигентна жена ще желае да има нещо общо с човек като профисора / най - малкото заради възрастта / и второ той може да си твърди каквото си ще, потентен, мил, културен?, влюбчив и кавалер, но дали е така е друг въпрос. И аз твърдя, че съм Английската кралица, ама дали е така е друг въпрос.
32
0
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 15 години
Дари, а ти замисляла ли си се, че поговорката "Куче, което лае не хапе" може да е доста подходяща в случая с г-на Вучков. Няма спор, че притежава страшно много знания, защото е трудно ежедневно да говориш на живо по толкова много време, но в същото време, за мен той си е жив комплексар до мозъка на костите си. Стар ерген нормален няма.
31
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Аве ***... Едно е да се говори, съвсем различно да ти стане патката... Да не си духал на тоя смахнат професор, че толкова го защитаваш... Държанието му е просташко, пълне ! Аман от такива дрънкала по ТВ!!!
30
0
 
2
 
! Отговори
Дари преди 15 години
Eйййй шматки, не обиждайте професора,той е много по голям мъж от всички,които връзват ***.Той неведнъж е заявявал, че е готов още сега да се ожени и да създаде деца,само че не е срещнал все още пододяща дама,която да не развратница,да не пуши,да е с добър външен вид и най вече да е интелигентна,с висок коефициент.Това не ви ли говори,че този мъж е все още потентен, не го пращайте в девета глуха,той такива хубави лекции е изнасял за секса и неговото значение,че едва ли някой от вас,тези които плюете знаете повече от него.Пожелавам му от цялото си сърце,да срещне дамата на сърцето си, а кой знае може да е и някоя от тези две дами с които е на сним ката.малко са мъжете,които така открито заявяват своята потентност и жажда за лщбов.
29
0
 
2
 
! Отговори
Jorkata преди 15 години
Bravo Profesore,Evala.Da ste jiv i zdrav da ni razveselqavate be,ei!
28
0
 
2
 
! Отговори
gt преди 15 години
Stiga tolkova izlagaciq v nacionalniq efir.No 6tom ne mu da si govori po 3 4asa tam,no da vnimava da ne mu izpadne 4eneto v efir,taka malko Coreaga da sloji,4e togava kolko smqx 6te padne.Xop.. i 4eneto na biuroto vurhu sma4kanite,ocveteni s zeleno i rozovo marker4e listove na Profesora
27
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Професорът се ядосва, че му се подиграват и го имитират - ама като гледам, май сам си го търси... Абе да е жив и здрав, че да ни развеселява... :)))
26
0
 
2
 
! Отговори
mai4eto преди 15 години
nikoga ne e kusno da stane6 zarezil :)
25
0
 
2
 
! Отговори
една преди 15 години
Чудя се защо този човечец не си стой у дома и да си гледа пенсийката, а не да стои за подигравка, пък това може да си е стратегия на самата телевизия, един откровен стар *** / с изкуствено чене / в костюм да привлича аудиторията!
24
0
 
2
 
! Отговори
. преди 15 години
de da be6e taka...
23
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ot toq po golqm sme6nik v Bulgaria nqma
22
0
 
2
 
! Отговори
. преди 15 години
tva izglejda kato reklama na pornofilm na dartatsi sas tiineidjarki haha. s kakva 6ap4itsa sa go izdokarali ybavetsa samo :) toq e po nevazpitan i ot zritelite
21
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
tiq ot dnes nqma li da sprat da ni zanimavat s gluposti.vmesto da pi6at za ne6to naistina vajno ni zanimavat sas shortite na edi koi si ....
20
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
За всеки средно интелигентен българин е ясно,че професора е с много тежка старческа деменция вече!Не разбирам обаче,защо продължава да е в ефир?!?Сега пък и по шорти ще го гледаме и с тези 2 млади момичета,които могат да му бъдат правнучки-както забелязвам!Поне да чувахме нещо интересно от него-само простотии.Незнам обаче дали той е виновен?!?По-скоро тези,които му дават ефирно време!!!Крайно време е да го махнат от там!
19
0
 
2
 
! Отговори
guro преди 15 години
koi my e dal tazi titla na toj seljk moze da uzil pri bai toschko
18
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Сега и по шортички ще го гледаме,така ли? :D:D:D