Общото между Мадона и леглото е дървото

Гай се жалва, че две години живеели почти разделени
21 окт 2008 09:26,
22
Общото между Мадона и леглото е дървото
Те вече гледат в различни посоки. Снимка: БГНЕС

Пикантни подробности около приключилия брак на Гай Ричи с Мадона разкрива приятел на британския режисьор, пише в. „Дейли Мейл“.

„Гай настояваше двамата да прекарват повече време заедно, обаче тя не откликна. Много по-важна за нея бе четиричасовата й тренировка и когато най-сетне свършеше с нея, половината ден си беше отишъл“, казва приятелят, пожелал анонимност.

„През последните две години повечето време двамата живееха разделени, на различни континенти, а когато все пак биваха заедно, спяха в отделни спални. Живееха почти като брат и сестра“. За Мадона извайването на атлетична фигура, а също и Кабалата, били по-важни от семейните ласки.

„Според Гай тази работа с Кабалата беше просто щуротия. Изобщо той беше ужасен затова, че религията и окултизмът се намесват в отношенията им“. И анонимният приятел заключава не без сарказъм: „Когато все пак намираха време да правят любов, според Гай е било същото като да гушкаш парче дърво“.

Според в. "Сън"  двамата вече били готови с бракоразводното споразумение.

Британският режисьор Гай Ричи ще получи от съпругата си Мадона 60 милиона лири стерлинги (близо 77 милиона евро) в пари и имоти като част от развода им.

Според изданието това споразумение включва най-малко 20 милиона лири (25,6 милиона евро) в брой, едно извънградско имение в графство Уилтшър и кръчмата "Пънч боул" в лондонския квартал Мейфеър.

Мадона ще запази жилищата си в Ню Йорк и Лос Анджелис. Пазарлъците не бяха особено болезнени - всеки от двамата знаеше какво иска, заявил пред "Сън" източник, близък до развеждащото се семейство.

Богатството на поп кралицата се оценява на около 300 милиона лири. Вчера в. "Мейл он сънди" писа, че двамата са се споразумели и за попечителството върху децата.

С Мадона ще заминат за САЩ 12-годишната Лурдес, 8-годишният Роко и 3-годишният Дейвид. Гай ще има неограничено право да посещава Роко, който е негов биологичен син, и Дейвид, който беше осиновен по време на брака. Лурдес е родена от предишна връзка на Мадона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
хм преди 15 години
Кой не би цепил дърва за 77 милиона ?