Ромина Андонова е Мис България 2010

От 4 години брюнетката се занимава професионално с модерен балет
24 апр 2010 18:40,
150
Ромина Андонова е Мис България 2010
Снимка: БГНЕС

21-годишната софиянка Ромина Андонова е новата „Мис България 2010", съобщи "Дарик".

На второ място журито с председател Жени Калканджиева-Манова класира 22-годишната пловдивчанка Яна Чинкова. Блондинката вече е известна на широката публика като едно от лицата на прогнозата за времето по телевизия Про.бг.

В Пловдив отлетя и третата корона на конкурса „Мис България 2010" - при 21-годишната червенокоса хубавица Зорница Стойчева.

Преди да бъде избрана за най-красивата българка, 21-годишната брюнетка стана фаворитка на пластичния хирург на богатите и известните д-р Ангел Енчев, който й връчи престижната награда „Мис Симетрия". Към титлата имаше и ваучер на стойност 5000 лв.

18 красавици от цялата страна дефилираха в три тура вечерта на 23 април в известен софийски хотел. Водещи на церемонията бяха певицата Деси Тенекеджиева и журналистът Драгомир Симеонов.

Благотворителната кампания на конкурса тази година е под мотото „Да запазим планетата, да живеем здравословно". Конкурсът ще бъде излъчен на 25 април от 16 часа по Нова телевизия.

Печално известният исландски вулкан замалко да провали най-интересното дефиле на участничките - това по бански костюми. Заради проблемите с въздушния трафик уникалната колекция от бански, поръчана специално за участничките в "Мис България", пристигна в столицата часове преди началото на конкурса.

"Мис България 2010” е завършила специалност „Графичен дизайн” в Професионална Гимназия по Полиграфия и Фотография. Любопитна подробност е, че същата гимназия е завършила и друга Мис България - Гергана Гунчева.

В момента Ромина е във втори курс, специалност „Биология” в СУ „Св. Климент Охридски”, но заради тежка травма от падане с АТВ  е прекъснала обучението си.

Наесен обаче Ромина  се завърща към редовните си учебни занимания. От 4 години се занимава професионално с модерен балет – танцува в балет „Магия”, а като дете е била част от детска вокална група „Бон бон”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
0
 
! Отговори
Angel Yotov преди 13 години
Ako spored teb taka izglejdat romite...to Bulgariq ima kam 80% romsko naselenie :)+ tova e qko da gledash kak edno obrazovano momiche biva zapluvano s "romski" proizhod :D haha ei tezi bulgari nqma spasenie za tqh :D..spored teb i Asparyh sigorno e bil *** ili pak e Bil rus sas sini o4i :Dhehe
100
0
 
0
 
! Отговори
КГБ преди 13 години
Гледах и едно от интервютата, напъва се да каже нещо, но ръси всъщност глупости... а иначе в дадени моменти ми прилича на ромка, да не би името да е свързано с произхода:))
99
0
 
3
 
! Отговори
Излагация преди 13 години
Първата не е лоша,ама тея до нея?!?Как може... излагация.
98
0
 
6
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 13 години
Добре де ,а какъв е тоя крокодил дето е на трето място???? Кандидатките само три ли са били???????Всичките ли хубави Българки се изнесоха зад граница?????Кошмар! Тая дето е първа ,макър и *** е по- добра от миналогодишния киликанзер!
97
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Със сигурност е по-добре от мниналата година :) Хубава ни е миската, но някакси изкуствена ми седи, не знам, с тена ли е прекалила или подобрения по нея ли има, но е кукленска. За сравнение Мис Австрия 2010 примерно изглежда по-естествено красива (понеже нейни снимки гледах снощи).
96
3
 
2
 
! Отговори
До 127 преди 13 години
Грозна е.
95
1
 
0
 
! Отговори
555 преди 13 години
Така е!!!!!!!!Примери много!!!!!!!!
94
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
красота с помоща на пластичен хирург, показ по бански е просто кич.иначе не могат да свържат едно изречение правилно.
93
0
 
0
 
! Отговори
555 преди 13 години
Жалко!
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
има една снимка на красива жена в носия литак, с *** и стомна. снимката изчезна в Италия, защото някой вдигна шум. беше изяществото на БГ., презентация на ниво, но потъна.
91
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
но недостатъкът на красотата е, че винаги има кой да я засенчи. : ))
90
0
 
2
 
! Отговори
555 преди 13 години
До 129Няма спор!!!!
89
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айшвария Рай е при това умна и порядъчна жена и владее областта си.
88
0
 
2
 
! Отговори
555 преди 13 години
До 127Красива е!!!!!!!!!
87
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Погледнете в Гугъл за сравнение снимки на Айшвария Рай.
86
0
 
0
 
! Отговори
o.O преди 13 години
Не знам какъв е критерият тя да е невероятно красива, както много други са наясно с него, но в никакъв случай не мога да я нарека грозна! Не съм гледала конкурса, не знам как се е представила на живо, разбрах, че конкурсът е бил снощи и исках да разгледам снимки, прочетох няколко коментара и останах изненадана, очаквах, че в сравнение с миналогодишния, прекалено странен, избор, сега отзивите, ще са по-различни o.O Абе какво му е на момичето, аз ли недоумявам? Я да си пиша реферата...
85
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е комерсиален шлагер, мадами, но ако се каже така, се явяват възмутени, че УЖ имаме завист, което е пълна глупост ! Правилната реч е рядкост.Красотата е национален критерий и не е състеание между мадами говорещи на жаргон и поглед на фолк звезда.
84
1
 
2
 
! Отговори
дадада преди 13 години
щото много разбирате, за това готините жени бягат да се омъжват в чужбина, а вие преживяте амбалажа
83
4
 
2
 
! Отговори
да да да преди 13 години
Приказна дама! Всички тук сте отчаени и мрънкащи зависници, ей варвари, злобата ще ви изяде!
82
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази червенокосата прилича на старшината ми от казармата.Беше точно толкова ,,красив.