Детето от "Сам вкъщи" стана на 30 години

Маколи Кълкин е първото дете звезда милионер
26 авг 2010 14:48,
63
Детето от "Сам вкъщи" стана на 30 години
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Актьорът Маколи Кълкин, прочул се с ролята на Кевин във филмите "Сам в къщи 1" и "Сам в къщи 2" и станал първото дете звезда милионер, днес навършва 30 години, съобщи Контактмюзик.

Кълкин се оттегли от киното на 14-годишна възраст, завърна се през 1995 г., и макар да не се е снимал във филм от 2007 г., той си остава едно от явленията в киноиндустрията през миналия век.

По случай 30-годишнината на Маколи Кълкин, глобалната независима новинарска мрежа WENN (World Entertainment News Network) публикува 10 интересни факта от живота му:

- Първата изява на Маколи Кълкин на сцена е на 4-годишна възраст на Бродуей.

- На пет години той участва в постановка на "Лешникотрошачката" на Нюйоркския балет.

- Кълкин е учил в престижния Американски колеж по балет.

- Маколи е първият актьор, който режисьорът Крис Кълъмбъс вижда на кастинга за "Сам в къщи", но прослушва други 200 кандидати, преди да разбере, че Кълкин е търсеният Кевин Макалистър.

- Приходите от първия филм от поредицата "Сам в къщи" само в САЩ са 285 милиона долара.

- През 1998 г. Маколи Кълкин се жени за актрисата Рейчъл Майнър. Бракът им продължава две години. От 2002 г. актьорът има връзка с актрисата Мила Кунис.

- Кълкин е кръстник на две от децата на Майкъл Джексън - Принс Майкъл и Парис.

- Маколи Кълкин става първото дете-звезда, получавало някога 1 милион долара за един филм - за ролята си в "Моето момиче" (1991 г.)

- Ролята на Кълкин в "Роден на четвърти юли" е изрязана от режисьора Оливър Стоун.

- Маколи Кълкин е племенник на актрисата Бони Беделия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: Маколи Кълкин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
5
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Аз пък въобще не разбрах каква е тази новина, че М. Кълкин станал на 30! Миии, добре...
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Леонардо ди Каприо пък е *** пичаЧРД на Маколи Кълкин
38
6
 
1
 
! Отговори
Юлия преди 13 години
Пише 1998, не 1988!
37
4
 
14
 
! Отговори
блондинка преди 13 години
Моля тези който пишат, че е грозен да качат по един свой фотос и да сложат линка да ги видим какви са красавци. А тези който казват, че не е направил нищо в живота си да покажат те в колко филма са се снимали и какви са им хонорарите.
36
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пич прав си ... остави ги тея да се прехласват по тоя некадър, и по оня ПедеЛеонардо Ди Каприо .. и тем подобни .. малко са истинските артисти ..Аз лично съм много негатияно настроен срещу велики артисти от сорта на Джони Деп .. добре, може и да е добър, ама 40 милиона евро за ролята в Карибски пирати не знам си коя част вече ... е това е гавра. Пък после остров си бил купил, ми не остров, той скоро може и България да си купи и да сме му роби :)
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кое му е набеденото, не четеш ли, че е напуснал киното на 14 г., а като дете се справяше доста добре. Яж си пастите и си си трай!
34
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей това Холивуд е най-голямата шуробаджанащина която съм виждал :)))))))) ние тука в България пасти да ядеме :)) .. всеки е роднина на некой.. и разбираш бил страхотен артист :))))))))) хаха .. вярно че има изключения, Никълъс Кейдж например, ама има и бая грешки на природата .. като този набеден артист Маколи Кълкин .. кълчи кълки, клонинг :))))))))))
33
2
 
2
 
! Отговори
МИР преди 13 години
Какво пък има толкова за обсъждане?!Нали си,,***,,кинтите,пък ние глупаците само се прехласваме,даваме париците си мизерни за разни подобни филмчета и си вегетираме сПОКОЙНИчко в копторчетата.Суперскооооо......нали..ха..ха..
32
8
 
3
 
! Отговори
рокич преди 13 години
Абе ей,не виждате ли че пише 1998 се е оженил,значи е бил на 18.Какви 8 години ви гонят
31
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе *** не виждате ли че пише 1998,значи е бил на 18.Какви 8 години ви гонят
30
4
 
6
 
! Отговори
d... преди 13 години
bratle nqa k'vo da se dobavi v napisanoto ot teb ... i naistina si prav mamka mu i za jalost pri vsi4ki ''kintadjii'' e taka ... vzimat narkotici i psihotropni be6testva za ,koito dori i ne sme 4uvali ... to4no 6ibanite kinti sa nai-golemiq problem na sveta ..... :)
29
14
 
10
 
! Отговори
гого преди 13 години
Чета коментари, как едва ли не Маколи бил ****ти таланта и т.н.Не споделям тези мнения, защото...ако той беше талант на 5-6 и прочие, когато играеше "Сам в къщи", то на 13-14 или 25 трябваше да е направил крачка напред в кариерата си на актьор. Нищо пободно...алкохола и наркотиците си казаха тежката дума, родителите му се разведоха заради кинтите и ето ти картинката! За мен е оргомна доза късмет, че Маколи Калкин въобще успя да остави някаква следа в киноиндустрията...било тя и незначителна!
28
2
 
10
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Makolin Kalkin da si jiv i zdrav i Chestit ti rojden den.Beshe i si ostana lubimiq artist na moq sin, toi beshe malak i te haresvashe i sega e veche na 20 i pak te haresva.Obicha rolite ti!
27
2
 
4
 
! Отговори
MMM.... преди 13 години
Dnes BG. si popraviha greshkata!!!!!
26
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
вии пък на какво приличате .. глигани.
25
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гаджето му е Мила Кунис... няма значение дали той е грозен или не, все пак се е уредил с украинката ;)
24
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мяза на кон? Това е Костов на младини!
23
8
 
7
 
! Отговори
жалко преди 13 години
а беше сладко малко момченце а сега, но и аз ако бях се омъжила на осем и аз щях да заприличам на *** брака не прощава
22
3
 
44
 
! Отговори
ПИЧАГА преди 13 години
***** ТАЛАНТЪТ СИ Е ТАЛАНТ.ТОЙ Е ДАР БОЖИЙ.МИЛИОНИТЕ, СПЕЧЕЛЕНИ ОТ РАЗПРОСТРАНЕНИЕОТО НА ФИЛМА И ПРИЯТНИТЕ МИГОВЕ,ПРЕКАРАНИ СЪС "САМ В КЪЩИ" СА ЕДНА СЪВРЕМЕННА ПРИКАЗКА ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ.СТИГА СТЕ ЗЛОБЯЛИ.ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ МУ (добър, умен и талантлив човек )ТАКИВА УСПЕХИ.ЧЕСТИТИ 30 ГОДИНИ НА МОМЧЕТО *****
21
8
 
2
 
! Отговори
+++ преди 13 години
На мен пък ми е много чудно как ще има 8 годишна връзка с Мила Кунис :)Тя е толкова красива, а той милия е такъв един изсмукан и грозноват :)